Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ (ή καγιανάς)

Σήμερα θα φάμε ένα γρήγορο, καλοκαιρινό φαγητό που θα αρέσει στους περισσότερους. Θα μαγειρέψουμε στα γρήγορα ένα καγιανά, δηλαδή μια στραπατσάδα με αυγουλάκια, φέτα, ντοματούλα, πιπεριές....

Υλικά (για 2 άτομα)
  • 4 αυγά
  • 2 ντομάτες
  • 150 γραμμάρια φέτα
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • Πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τις πιπεριές σε φέτες. Τρίβουμε τις ντομάτες ή τις κόβουμε σε κυβάκια και τις βάζουμε στην κατσαρόλα με λάδι ανακατεύοντας συχνά για να μην μας κολλήσουν μέχρι να πάρουν μία βράση.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 5 περίπου λεπτά. Όσο περιμένουμε τις ντομάτες τρίβουμε το τυρί και χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ.
Ρίχνουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε και τα αυγά. Αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να πήξουν ενώ ταυτόχρονα ανακατεύουμε συνεχώς. Όταν τα αυγά είναι έτοιμα σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ