Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΤΟ "DENSING" ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΟΡΕΥΤΑΡΑΔΕΣ!

«Αναζητούνται επώνυμοι για να χορέψουν σε διάσημο σόου». Θα μπορούσε να είναι η αγγελία του σόου Dancing with the stars, η πρεμιέρα του οποίου αναβλήθηκε μετά την ακύρωση της τελευταίας στιγμής πρωτοκλασάτου ονόματος!
Το παρασκήνιο για την αλλαγή της ημερομηνίας είναι πλούσιο και ο περσινός νικητής και παρτενέρ της Έρρικας Πρεζεράκου, Θοδωρής Παναγάκος, μας λέει το λόγο που έγινε αυτή η αλλαγή: «Ο λόγος της παράτασης είναι γιατί δεν κλείνει η 12αδα. Πιστεύω ότι την τελευταία στιγμή ένα πρωτοκλασάτο όνομα είπε όχι για τους δικούς του λόγους και άρχισε η αναζήτηση για την αντικατάσταση του» τονίζει μιλώντας στο Star ο Θοδωρής Παναγάκος.

«Ακούω ονόματα όπως του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος ήξερα ότι θα είναι μέσα στο σόου και την τελευταία στιγμή το ακύρωσε, οπότε λογικό είναι να πάρει παράταση γιατί συνεχώς ψάχνουν τώρα» τονίζει στη συνέχεια ο περσινός νικητής του σόου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμέτοχη του Νίκου Γκάνου (του τραγουδιστή που ξέρει να χορεύει) έκανε πολλούς να το ξανασκεφτούν, ενώ οι υπεύθυνοι περιμένουν και μια απάντηση από την Υβόννη Μπόσνιακ. Ο Αντώνης Ρέμος είναι θετικός στο να δει τη σύντροφό του στο ριάλιτι χορού και ο Γιάννης Λάτσιος τρίβει τα χέρια του στην ιδέα και μόνο ότι η πρώην του Ρέμου θα παρουσιάζει και η νυν θα χορεύει!

Παράλληλα, ο Θοδωρής δεν μας έκρυψε πως έχει αρχίσει να αγχώνεται αρκετά καθώς οι μέρες πλησιάζουν και εκείνος δεν έχει μάθει ακόμα την παρτενέρ του ενώ πέρσι είχαν ενημερωθεί πολύ νωρίτερα

Πηγή: star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ