Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ;

Νεκρό έναν από τους γιους του Μουαμάρ Καντάφι, θέλουν τα αραβικά ΜΜΕ. 
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Χάμις Καντάφι, τραυματίστηκε το Σάββατο κατά τους βομβαρδισμούς και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα σε νοσοκομείο της Τρίπολης. Πάντως εάν κάτι τέτοιο ισχύει, πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, δυνάμεις του Λίβυου ηγέτη μετακινούν πολίτες από κοντινές πόλεις στη Μιζουράτα, που ελέγχεται από τους αντικαθεστωτικούς, προκειμένου να τους εκπροσωπήσουν ως ανθρώπινη αλυσίδα.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί ενώ το ΝΑΤΟ αποφάσισε την επιβολή εμπάργκο όπλων στην Λιβύη.

1 σχόλιο:

  1. Θα το φάνε το κεφάλι τους οι Αμερ[ουφ]ικανοι και τα φιλαράκια τους, πολύ απλώθηκαν ,ακόμαδεν ξέμπλεξαν με το Ιράκ, Αφχανιστάν, και ανοίγουν αλλού μέτωπα..Μπορεί ο Καντάφι να είναι Δικτάτορας, που τον όσο τους έκανε τα κέφια, τον στήριζαν, μπορεί λοιπόν να είναι ότι είναι ,αλλά δεν είχαν κανένα δικαίωμα να προκαλέσουν εμφύλιο πόλεμο στην Λιβύη και αλλού...Αμερικανάκια, και οι άλλοι, πιαστήκατε αμερικανάκια , ποιά χώρα πρώτα θα ελέγξετε;Αν νομίζετε ότι οι άραβες κοιμούνται, σας λέω την παροιμία: δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι...και ξέρετε τι θα σας κάνει αν ανέβει στο κρεβάτι!!!! Θα σας ξεσκίσουν τον ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ