Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΖΑΑΑΛΙΙΙΖΟΟΟΜΑΙΑΙΑΙ!!! ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1. ΟΙ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ "ΒΛΕΠΟΥΝ", ΠΛΕΟΝ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΛΕΪ-ΟΦ! (video)

Ναι, θα το γράψουμε: 
Ο Παράσχος πήρε την ταυτότητα του Μιχαλήτσου, αν και πολλοί θα χρησιμοποιήσουν μια πιο... αισθησιακή έκφραση: "του πήρε τα σώβρακα"!!


Ο προπονητής του Ηρακλή έστησε πολύ σφιχτά την ομάδα του η οποία επί 83΄ αμυνόταν. 


Αφού μέχρι εκεί κράτησε το μηδέν στην άμυνά του, ο Παράσχος έκανε την κίνηση του... "σώβρακου" που γράψαμε πριν: Έβαλε μέσα τον Ιάκομπ. 


Και ο Ρουμάνος δεν άργησε να του δείξει με πρακτικό τρόπο το "ευχαριστώ του"! Στο 87΄ αφού πέρασε και τον Σηφάκη πέτυχε το νικητήριο γκολ του Ηρακλή.


Έτσι, οι "κυανόλευκοι" πέρασαν τον συμπολίτη τους και στη βαθμολογία, βλέποντας, πλέον, ακόμη και την είσοδό τους στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος!


Στο 2΄ ο Άρης είχε δοκάρι σε σουτ του Κόκε έξω από την μεγάλη περιοχή.


Στο 82΄ ο Ηρακλής έχασε διπλή ευκαιρία να σκοράρει αλλά απέκρουσε τα διαδοχικά σουτ των Σολτάνι, Ζερκά, ο Σηφάκης.


Ο Άρης έκανε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες όμως δεν είχε τον παίκτη που θα μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Καστίγιο, είναι ο... Καστίγιο! Που εκνευρίζεται, δεν έχει σωστή πάσα, δεν τοποθετείται καλά στην επιθετική γραμμή της ομάδας, που έχει... όλα τα κουσούρια!


Οι συνθέσεις και οι αλλαγές:


ΑΡΗΣ (Γιάννης Μιχαλήτσιος): Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίσελ, Γκιάρο, Λαζαρίδης, Πρίττας (53' Τόχα), Περέιρα, Νέτο (87' Τσέζαρεκ), Κόκε, Καστίγιο (75' Μενδρινός), Μπομπαντίγια

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κανακούδης, Χοσέμι, Παπαστεριανός, Ντάνι, Κυριαζής, Πίτου, Καϊτά (73' Μαχόπ), Ζερκά, Μάρα (60' Σολτάνι), Επαλέ

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ