Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Κορμάρα ετών 51 !!!

Μία πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ότι οι περισσότερες γυναίκες κοντά στα 50 νιώθουν αόρατες. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει για την Elle Macpherson.

Η επονομαζόμενη «το Σώμα», θα γίνει 51 ετών τέλη Μαρτίου και φωτογραφήθηκε για το Harper's Bazaar της Αυστραλίας. Για ακόμη μία φορά έκανε τους φωτογράφους να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι, γυαλιά ηλίου και μακριά κολιέ ποζάρει στο φακό ενώ μόλις έχει βγει από τη θάλασσα.

Η εμφάνισή της δεν μαρτυρά σε καμία περίπτωση ότι αυτή η γυναίκα είναι 51 ετών. Ο χρόνος σε κάποιες περιπτώσεις, όπως για την Elle Macpherson με τις τέλειες αναλογίες, φαίνεται να μην περνάει το ίδιο με τους κοινούς ανθρώπους... Όπως έχει πει η ίδια στο παρελθόν, όλα τα χρωστάει στα καλά της γονίδια.

Η «The body» έχει γίνει πλέον πετυχημένη επιχειρηματίας, με την δική της εταιρία εσωρούχων που φέρει το όνομά της και μια περιουσία από την καριέρα της σαν μοντέλο που αγγίζει τα 45 εκατομμύρια δολάρια, ενώ είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Jeffrey Soffer.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ