Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΪΜ ΤΑΤΛΙΣΕΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ!

Ο διάσημος Τούρκος τραγουδιστής Ιμπραϊμ Τάτλισες δείχνει να ξεπερνά τον κίνδυνο όσον αφορά τη ζωή του. 


Όπως δήλωσαν οι θεράποντες ιατροί του ο κουρδικής καταγωγής καλλιτέχνης βγήκε από την καταστολή και συνομίλησε για λίγο μαζί τους. 
Τον ρώτησαν πώς αισθάνεται και ο Ιμπραϊμ είπε "...καλά"!
Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ Ιλχάν Ελμασί είπε στους δημοσιογράφους ότι όταν ο Τάτλισες ήρθε στο νοσοκομείο ο κίνδυνος να χάσει τη ζωή του ήταν 80% ενώ τώρα αυτό το ποσοστό μειώθηκε στο 10%. 
Ο Ιμπραϊμ δεν έχει πρόβλημα από τα δεξιά άκρα του, όμως υπάρχει πρόβλημα στην αριστερή πλευρά του, κάτι που οφείλεται στην περιοχή του εγκεφάλου του που τραυματίστηκε από τα πυρά του Καλάσνικοφ των δολοφόνων.
 
Αυτά τα προβλήματα θα αντιμετωπισθούν με φυσικοθεραπεία.
Περισσότεροι από 10 γιατροί συμμετείχαν στην χειρουργικές επεμβάσεις και κατά τη διάρκεια της περιόδου του στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ο αριθμός των γιατρών διπλασιάστηκε ενώ ο Ιμπραϊμ Τάτλισες είχε παρακολούθησει όλο το εικοσιτετράωρο.
Πολλοί θαυμαστές του, στην είδηση της βελτίωσης της κατάστασης του τραγουδιστή, μαζεύτηκαν έξω από το νοσοκομείο και ζητούσαν να τον δουν να μιλάει, κάτι βέβαια, που δεν επέτρεψαν οι γιατροί.
Ο Τάτλισες σώθηκε και όλοι οι θαυμαστές του, αυτό που θέλουν τώρα είναι να τον ξανακούσουν να ερμηνεύει τα τραγούδια τα οποία μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ακολουθούν:




7 σχόλια:

  1. Μακάρι ο άνθρωπος αυτός να γίνει καλά. Μεγάλος καλλιτέχνης, απίστευτη φωνή!
    Και ας μην καταλαβαίνω γρι Τούρκικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eyxome na ginei teleiws kala kai na sta8ei kai pali sta podia tou geros kai siderenios.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπορει να ειναι μεγαλο λαμογιο αλλα δεν αξιζει να χαθει αυτη η φωνη.....περαστικα και σιδερενιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. perastika kai grigori anarwsi kai pistevw to kalokairi na pragmatopoiithei i ekdromi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο διαολο να πανε αυτα τα πουστρακια που τον πυροβολησανε!!!Τι τους εκανε ο ανθρωπος ρε πουστη μου!!!Αλλα ο Θεος ειναι μεγαλος και βλεπει!!!Γι αυτο κι εσωσε τον μεγαλο Ιμπραημ.Του ευχομαι καλη αναρρωση και να ναι παντα γερος και δυνατος και να μας μαγευει με τα υπεροχα τραγουδια του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγήκαν και είπαν ότι η απόπειρα έγινε από κάποιον που χρωστούσε λεφτά ο Ιμπραήμ, και είχε διασυνδέσεις ο δολοφόνος με το Pkk,...άρα είναι ο Ιμπραήμ ανεπιθύμητος στους Κούρδους!!!! Πολύ ωραίο παραμύθι!!!!!Διάβασα σχόλια κάτω από πολλά τραγούδια του ,σχόλια που στάζουν μίσος οργή, ύβρεις ακατονόμαστες, χαρακτηρισμούς όπως κιοπεκ[σκύλος], κατάρες και ότι μπορεί να φανταστει ο νούς...ΟΙ γκρίζοι Λύκοι και πολλοί άλλοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ένα Κούρδος έγινε ίνδαλμα στην Τουρκία...Σε πολλά τραγούδια του στα κουρδικά εκφράζει την αγάπη του για την καταγωγή του...σε πολλά του τραγούδια εξυμνεί την ειρήνη, και στιγματίζει τον πόλεμο την βία....στα τραγούδια του σε πολλά αναφέρεται στην μάνα που κλαίει το σκοτωμένο στον πόλεμο παιδί της, στην ορφάνια στο κλάμα των ορφανών παιδιών και άλλα συναφή..Πως λοιπόν να είναι αγαπητός στους εθνικιστές Τούρκους!!!!όσα λένε είναι για τους αφελείς!!!!Του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση,και να μας χαρίσει πάλι τα τραγούδια του. Γιωρίκας ο Υπερπόντιος που πονάει για τον Πόντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιμπραιμ Σ ΑΓΑΠΩ θα ηθελα να μου χαρισης ενα τραγουδι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ