Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Αφήστε τα Πλοία να Μπουν | Let the Boats In, έκθεση φωτογραφίας της Andreia A. Oliveira


Η έκθεση φωτογραφίας της Andreia A. Oliveira “Αφήστε τα Πλοία να Μπουν | Let the Boats In” θα φιλοξενηθεί στον κοινωνικό χώρο “Οικόπολις” από την Παρασκευή 14 έως τις 28 Ιουνίου και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά -εκτός Σαββάτου και Κυριακής- 6-9μ.μ.

Είναι αρχές του 2020 και η Andreia μόλις μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. Μια πανδημία αρχίζει να μαίνεται σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχουν πια πολλά να κάνει κανείς, παρά να κατέβει στην προκυμαία της πόλης για να δει τα πλοία…

Η Andreia A. Oliveira τα αποτυπώνει με τον φακό της και εξερευνά, μέσα από την αφήγηση της προσωπικής της ιστορίας και με την χρήση αποσπασμάτων συγγραφέων, καλλιτεχνών, σκηνοθετών του κινηματογράφου, φιλόσοφων και ψυχαναλυτών.

Οι φωτογραφίες/κείμενα που θα παρουσιαστούν στο Οικόπολις είναι το πρώτο μέρος ενός ευρύτερου project που περιλαμβάνει 52 εικόνες-πλοία, τα οποία θα εκτεθούν στα επόμενα λιμάνια του ταξιδιού τους.

Η έκθεση “Αφήστε τα Πλοία να Μπουν” είναι επιπλέον ένα κάλεσμα για περισσότερη ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη προς εκείνους για τους οποίους τα πλοία είναι κυριολεκτικά μέσα επιβίωσης.
__________

https://www.facebook.com/events/7589610027782852



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ