Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Beside the west wall 20/6 open studio day


Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 τα δημιουργικά γραφεία της περιοχής των Δυτικών τειχών (περιοχή 12 Αποστόλων) θα ανοίξουν τις πόρτες τους στο κοινό της Θεσσαλονίκης. 16 δημιουργοί (εικαστικοί, αρχιτέκτονες, γραφίστες, φωτογράφοι, διακοσμητές ,χειροτέχνες και βιομηχανικοί σχεδιαστές )που δημιούργησαν την ομάδα του Beside the west wall, θα μιλήσουν για την δουλειά τους, τα όνειρα τους αλλά και την συνεργατικότητα που προκύπτει μέσα από των συνύπαρξη σε μια γειτονιά της πόλης.

Τα γραφεία θα είναι ανοιχτά για το κοινό από τις 19:00 έως τις 22:00 της Πέμπτης .

Στις 22:00 στον χώρο του πάρκου της οδούς Παπαρηγοπούλου θα πραγματοποιηθεί μια συναυλία με τους Carmen Vendi , με ρεπερτόριο από τις πιο ρυθμικές μουσικές του Μεσοπολέμου από την Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.

Θα χαρούμε να σας δούμε και να γνωριστούμε σ αυτή την πρώτη μας προσπάθεια να φέρουμε κοινό και καλλιτέχνες κοντά .

BESIDE THE WEST WALL
creative community

Η BESIDE THE WEST WALL είναι μια ομάδα δημιουργών που δραστηριοποιείται στην περιοχή των Δυτικών Τειχών (12 Αποστόλων), με απώτερο σκοπό την εξωστρέφεια και την συνεργατικότητα.

Μέσα από την ενίσχυση της κοινότητας, αποσκοπούμε στην συνεργασία των δημιουργών μεταξύ τους και την προσέγγιση του ευρύτερου κοινού, ως μια ενιαία, πολυμορφική ομάδα και ως εργαλείο ανάπτυξης του πολιτισμού και της κοινωνικής συνοχής.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την ανταλλαγή ιδεών, την διάδραση και την αμοιβαία έμπνευση, σε ένα κοινωνικό και πολιτιστικό οικοσύστημα που αναπτύσσεται συνεχώς προς όφελος όλων.

Συγκεντρώνοντας διαφορετικούς επαγγελματίες των εικαστικών, των εφαρμοσμένων και των καλών τεχνών σε ένα ενιαίο συνεργατικό πλαίσιο, διακηρύσσουμε την αξία της πολυφωνίας, της αρμονικής συνύπαρξης, της αμοιβαίας ενίσχυσης και της δημιουργικότητας, ως ένα δυναμικό τρόπο διαμόρφωσης του κόσμου γύρω μας.

Instagram
https://www.instagram.com/beside.the.west.wall

Get your map:
https://drive.google.com/file/d/1S5Z_p9mPQ4lajJI1HWuSvGw-XQS_-ubt/view?usp=sharing







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ