Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Έγινε έξαλλη επειδή ένα μωρό έκανε φασαρία στο εστιατόριο που έτρωγε: «Μην το φέρνετε το γ@μ^&#»


Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν σε εστιατόριο όταν μια γυναίκα άρχισε να βρίζει και να φωνάζει επειδή ένα μωρό στο δίπλο τραπέζι έκανε φασαρία.

Στη σύλληψη μιας γυναίκας προχώρησε η αστυνομία στο Μεξικό για έναν απίθανο λόγο. Η συγκεκριμένη γυναίκα έβρισε χυδαία μια μητέρα επειδή το μωρό της έκανε φασαρία σε εστιατόριο.

Η ενοχλημένη από το μωρό γυναίκα, σε έξαλλη κατάσταση όπως φαίνεται από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, τα έβαλε με τη μητέρα του, φωνάζοντας: «Μην φέρνετε το γ...ο μωρό σας σε ένα γ...ο εστιατόριο».

Συνέχισε το παραλήρημά της, διαμαρτυρόμενη ότι η ίδια και οι άλλοι θαμώνες μπορούν να ακούσουν το μωρό από την άλλη πλευρά του εστιατορίου. Ωστόσο, οι περισσότεροι πελάτες πήραν το μέρος της μητέρας, λέγοντας στη γυναίκα να ηρεμήσει.

«Οι άνθρωποι στα δικά μου τραπέζια και στα διπλανά μου δεν μπορούσαν να με ακούσουν να μιλάω», είπε επιθετικά η γυναίκα σε έναν από τους άνδρες, για να της απαντήσει εκείνος: «Δεν ακούσαμε καν το μωρό εκεί πέρα».

Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσει τα πνεύματα, αφού η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει εκτός ελέγχου. Λίγο αργότερα η γυναίκα που προκάλεσε την φασαρία συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ