Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

"Τον απέλυσε η Τζένιφερ Λόπεζ γιατί τόλμησε να την κοιτάξει στα μάτια, παραβαίνοντας τις εντολές της"


Η Jennifer Lopez σίγουρα δεν διανύει την καλύτερη περίοδό της. Μετά τις φήμες για τον χωρισμό από τον Ben Affleck και την ακύρωση της περιοδείας της επειδή, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, θα ήθελε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στους δικούς της, πληθαίνουν οι μαρτυρίες ότι δεν είναι και η καλύτερη εργοδότρια.

Συγκεκριμένα, άτομα που έχουν δουλέψει για εκείνη ισχυρίζονται ότι θέτει τον κανόνα το προσωπικό της να μην την κοιτάει ποτέ στα μάτια. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει μια online αναφορά, αν και ανώνυμη: «Ένας φίλος μας εργάστηκε στον φωτισμό μιας από τις συναυλίες της. Όλοι οι εργαζόμενοι είχαν λάβει την αυστηρή οδηγία: “Μην κοιτάτε την κυρία Λόπεζ. Δεν πρέπει να έχετε καμία βλεμματική επαφή μαζί της».

Αυτό τον ισχυρισμό ενίσχυσε μια ακόμα ιστορία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο: «Ξέρω κόσμο που δούλευαν στο [καζίνο] Mohegan Sun και τους είχαν δώσει εντολή να μην κοιτάνε στα μάτια την ντίβα. Ακόμα την κοροϊδεύουν γιατί έχουν εμφανιστεί πολύ σημαντικότεροι celebrities οι οποίοι είναι πολύ πιο συμπαθητικοί και φιλικοί».

Ακόμα και οι σοφέρ της πρέπει να ακολουθούν αυτόν τον κανόνα: «Δεν μπορούν να την κοιτάξουν ούτε μέσα από τους καθρέφτες του αυτοκινήτου» σύμφωνα με μια μαρτυρία.

Μάλιστα η τηλεπαρουσιάστρια LABellatini δεν δίστασε να επιβεβαιώσει επώνυμα τα παραπάνω: «Έχω έναν φίλο που εργάστηκε για ένα πρότζεκτ της JLo, η οποία τον απέλυσε. Διέκοψε ολόκληρη την παραγωγή και τα πάντα γιατί εκείνος την κοίταξε στα μάτια. Γνωρίζω καμιά δεκαπενταριά ακόμα τέτοιες ιστορίες».

Αυτοί οι ισχυρισμοί ήρθαν λίγες μέρες αφού η 39χρονη δημοσιογράφος Meghan McCain χαρακτήρισε την Jennifer Lopez «βαθιά δυσάρεστο άνθρωπο», μετά την προσωπική γνωριμία της με τη σταρ, σε μια συνέντευξή τους το 2019. Όπως σχολίασε η ίδια: «Νιώθω άσχημα γιατί αισθάνομαι ότι η JLo έχει βρεθεί στο στόχαστρο αυτές τις μέρες, αλλά πρέπει να προσγειωθεί λίγο. Έχει τη μεγαλύτερη ακολουθία από οποιονδήποτε άλλο celebrity έχω δει. Μεγαλύτερη κι από την Kim Kardashian, μεγαλύτερη κι από τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω σε τι τη χρειάζεται.

»Παρουσίαζα την εκπομπή The View και δεν συμπεριφέρθηκε καλά. Και είναι παράξενο, καθώς άνθρωποι όπως η Kim Kardashian είναι πολύ πιο συμπαθητικοί. Όταν έρχεσαι σε μια εκπομπή, μπορείς έστω να προσποιηθείς για δέκα λεπτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ