Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ελεύθερος ο Απόστολος Λύτρας για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του - «Ζητάω συγγνώμη από τη σύζυγο και τις κόρες μου»


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια την, επίσης δικηγόρο, σύζυγό του, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο κατηγορούμενος, για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, απολογήθηκε για περίπου μια ώρα και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα. Αμέσως μετά, με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύζυγο του.

«Ομολόγησα την πράξη μου, ζητάω συγγνώμη και από τη σύζυγό μου την οποία υπεραγαπάω και από τις κόρες μου. Δυστυχώς βρέθηκα σε μια κατάσταση κι εγώ ακόμη δεν μπορώ να δώσω εξήγηση

Δεν έχω υπάρξει ποτέ ξανά στη ζωή μου βίαιος. Θα κοιτάξω να δω πώς μπορώ να θεραπευτώ, θα ζητήσω βοήθεια», είπε, στη συνέχεια, ο Απόστολος Λύτρας σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.

Ο κατηγορούμενος ποινικολόγος και απολογούμενος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη και να ομολογήσει τις πράξεις που διέπραξε σε βάρος της συζύγου του.

Όλα ξεκίνησαν, φέρεται να είπε, από μια σκηνή ζηλοτυπίας μέσα στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια χάθηκε ο έλεγχος.

Από νωρίς το πρωί στο πλευρό του δικηγόρου βρίσκονται στενοί συνεργάτες του , η πρώην σύζυγος του, η κόρη του από τον πρώτο του γάμο και ο κουμπάρος του, γνωστός δικηγόρος, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες πριν ξεκινήσει η απολογία κατέθεσαν στην 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες βράδυ η ανακρίτρια επισκέφθηκε στο σπίτι της τη σύζυγο του κατηγορούμενου δικηγόρου η οποία στη κατάθεση της φέρεται να επιβεβαίωσε τα ευρήματα του γιατρού που μιλά για ξυλοδαρμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ