Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Πήγε στο America's Got Talent και τρόμαξε τους τηλεθεατές με ένα ανατριχιαστικό ακροβατικό σόου (βίντεο)


Μια 13χρονη από την Ινδία κατάφερε να «κοκαλώσει» τους πάντες με τα ακροβατικά της.

Ένα μικρό κορίτσι αναστάτωσε το America's Got Talent και τρόμαξε τους τηλεθεατές με το απίστευτα τρομακτικό ακροβατικό σόου που έκανε πάνω στη σκηνή. Το talent show του Simon Cowell είναι γεμάτο εκπλήξεις, καθώς τα καλύτερα ταλέντα από όλο τον κόσμο συρρέουν στην Αμερική για να επιδείξουν τις ικανότητές τους.

Και ενώ οι λαμπροί τραγουδιστές και τρομερές χορευτικές ομάδες τα καταφέρνουν καλά κάθε χρόνο, που και που εμφανίζονται διαφορετικά πράματα, που πολλές φορές σοκάρουν τόσο το πλατό, όσο και τους τηλεθεατές.

Η 19η σεζόν του talent show ξεκίνησε πρόσφατα, με ένα τρομακτικό ακροβατικό να αφήνει τους πάντες άναυδους. Οι κριτές Simon, Sofia Vegara, Heidi Klum και Howie Mandel ήταν εκεί, με ένα κορίτσι από την Ινδία να καταφέρνει να τους... αναστατώσει.

Η Arshiya, η οποία βγήκε στη σκηνή εντελώς ντροπαλή, αποκάλυψε ότι ήταν η πρώτη της φορά στην Αμερική και μάλιστα η πρώτη της φορά εκτός Ινδίας.

Η 13χρονη παραδέχτηκε ότι είχε πολύ άγχος και είπε: «Είμαι χορεύτρια, αλλά δεν θέλω να είμαι σαν τους άλλους. Θέλω να είμαι διαφορετική, έτσι, δοκίμασα να κάνω γυμναστική και πρόσθεσα κάποιες κινήσεις ευλυγισίας στο χορό μου για να είμαι διαφορετική!».

Οι κριτές ήταν όλοι χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, αλλά αυτά τα πρόσωπα τους χλόμιασαν όταν η Arshiya ξεκίνησε το νούμερό της.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα προετοιμασίας του σκηνικού, η κάμερα έπεσε στη σκηνή και έδειξε ένα ανατριχιαστικό κουκλόσπιτο μαζί με μερικά κεφάλια κούκλας.

Η Arshiya ήταν ντυμένη με ένα μεταξωτό φόρεμα γεμάτο αίμα, τρομαχτικούς φακούς επαφής και είχε γρατζουνιές σε όλο της το σώμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ