Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Συκωτάκια κοτόπουλου, χοιρινή πανσέτα, αφράτες πίτες και σιμιγδαλένιος χαλβάς στις σημερινές συνταγές, του «Chef στην κουζίνα σας»


Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» έρχονται με τα πιο νόστιμα πιάτα και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN!

Σήμερα Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης μαγειρεύει συκωτάκια κοτόπουλου με κρασί και ρίγανη και τα σερβίρει με πατατοσαλάτα. Ακόμα φτιάχνει κλασικό και αγαπημένο κεφαλοτύρι σαγανάκι και το συνδυάζει με τσιγαριαστό σταμναγκάθι. Μας ετοιμάζει πένες με μανιτάρια και σπανάκι στο λεπτό. Ψήνει χοιρινή πανσέτα με μπίρα στη γάστρα, ένα πιάτο ιδανικό για το κυριακάτικο τραπέζι. Τέλος, φτιάχνει αφράτες πίτες με γραβιέρα, κρέμα και πάριζα και τον απόλυτο σιμιγδαλένιο χαλβά με ξερά φρούτα.

Αύριο Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, μας προτείνει ένα διαφορετικό πιροσκί φούρνου με την πιο αφράτη ζύμη που φτιάχνεται γρήγορα και εύκολα. Μαγειρεύει πεντανόστιμο γεμιστό φιλέτο κοτόπουλου με χαλλούμι και πέστο. Ακόμα, φτιάχνει ένα αρωματικό κριθαράκι με κιμά και λαχανικά και στην ώρα της ζαχαροπλαστικής μας μοιράζεται μαζί μας την πιο εύκολη εκδοχή του κλασικού τιραμισού με ρούμι και καφέ.

Και αυτή την εβδομάδα, το «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN.

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ