Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Η κοπή της βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού


Το βράδυ της Τετάρτης 21 Φεβρουαριου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η βραδιά της κοπής της βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού.
 
Πλήθος κόσμου, μεταξύ του οποίου επαγγελματίες, εκπρόσωποι φορέων, φίλοι και υποστηρικτές του Συλλόγου έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση "Meet & Drink", όπου επικράτησε η καλή διάθεση και η αισιοδοξία για το μέλλον, ανταλλάχθηκαν ευχές, ενώ παρουσιάστηκε το έργο του ΕΜΣΕΚ.
 
Εκπρόσωποι φορέων και θεσμικοί παράγοντες που έδωσαν το παρόν ήταν ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, οι αντιπεριφερειάρχες Βούλα Πατουλίδου, Κώστας Γιουτίκας, Σωκράτης Δωρής , Χρήστος Μήττας και Μπάνε Πρέλεβιτς, ο επικεφαλής του γραφείου Πρωθυπουργού κ. Γιάννης Παπαγεωργίου, ο Περιφερειακός Διευθυντής της ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) κ. Δημήτρης Κανελλιδης καθώς και πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
 
Ο Πρόεδρος του ΕΜΣΕΚ, Κώστας Βασιλειάδης έδωσε το μήνυμα πως ο Σύλλογος είναι έτοιμος να προχωρήσει στα επόμενα βήματα για την ανάδειξη της αγοράς του Ευόσμου, με τους φορείς να δηλώνουν πως θα σταθούν δίπλα σε κάθε προσπάθεια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ