Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Το γάντι του Φρέντι Κρούγκερ πωλείται σε δημοπρασία αναμνηστικών από ταινίες και σειρές


Περισσότερα από 1.800 αντικείμενα από ταινίες πωλούνται σε νέα δημοπρασία αναμνηστικών από κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές – συμπεριλαμβανομένου του διάσημου γαντιού του Φρέντι Κρούγκερ από την κινηματογραφική σειρά τρόμου «A Nightmare on Elm Street» (Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες). Μαζί με το γάντι με τα δάχτυλα με ξυράφια που φοράει ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ίνγκλαντ στις ταινίες θα υπάρχει ένα πρωτότυπο σκίτσο του αντικειμένου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian, το γάντι του Φρέντι Κρούγκερ αναμένεται να πουληθεί έως και 400.000 λίρες Αγγλίας. Δερμάτινο ασπρόμαυρο τζάκετ που φορούσε ο Μάικλ Τζάκσον στο μουσικό βίντεο «Street» για διαφήμιση αναψυκτικού αναμένεται να πωληθεί έως και 400.000 λίρες Αγγλίας και αφίσα του Ρόμπερτ ΜακΓκίνις για την ταινία Τζέιμς Μποντ «Thunderball» (Πράκτωρ 007: Επίχειρηση Κεραυνός) με εκτιμώμενη τιμή πώλησης 160.000 λίρες Αγγλίας είναι μεταξύ των αναμνηστικών που πωλούνται επίσης στη δημοπρασία, όπως και αντικείμενα από τις ταινίες «The Shining» (Η Λάμψη) και «Sweeney Todd».


Ο οίκος δημοπρασιών Propstore εκτιμά ότι στη δημοπρασία που διοργανώνεται στις 9-12 Νοεμβρίου θα συγκεντρωθούν 12 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ