Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Με σύστημα ''ψηλα και κουτουρού'' ο πιο χάλια ΠΑΟΚ της τελευταίας 15ετίας, έχασε ΜΟΝΟ με 2-0 από την ΑΕΚ!


Απίστευτα κακός ο ΠΑΟΚ θύμισε εποχές Γούμενου. Με μηδέν τελικές μέχρι το 90' έκανε δύο στις καθυστερήσεις και με την απόλυτη ξεφτίλα στις αποσκευές της η ομάδα παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για Θεσσαλονίκη!

Δυστυχώς ο Δικέφαλος έχει προσθέσει στο ρόστερ του απίθανα και πανάκριβα παλτά, όπως έναν στόπερ, τον Εκονγκ και ένα σέντερ φορ, τον Σαμάτα που όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα στην ομάδα, αλλά είναι αμφότεροι επικίνδυνοι στη συνοχή και εξέλιξη του παιχνιδιού!

Από τύχη σήμερα δεν έχασε ο ΠΑΟΚ με ένα μεγάλο σκορ, κάτι που δεν θα αποφύγει σε επόμενα ματς με παίκτες σαν τους προαναφερθέντες αλλα και χαμηλής έμπνευσης επιλογές στην ενδεκάδα από τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Σίγουρα ο Ρουμάνος, ο αποδεδειγμένα καλύτερος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε στο σημερινό ντέρμπι να περάσει στους παίκτες εκείνα τα στοιχεία που αυξάνουν την αγωνιστικότητα της ομάδας, ενώ επιμένει στη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών που, πλέον, στο σύνολό τους οι φίλοι της ομάδας χαρακτηρίζουν ''παλτά''!

Ο Δικέφαλος απόψε, σε ένα εξάποντο ντέρμπι, ήταν ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό! Μια ομάδα που είχαμε καμιά δεκαπενταριά και βάλε χρόνια να δούμε και, σίγουρα, η χειρότερη επί Λουτσέσκου!


Γ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ