Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Ζευγάρι ανάκάλυψε ένα κρυφό μήνυμα σε μπουκάλι στη θάλασσα: Μετάνιωσε για το άνοιγμα όταν διάβασε το σημείωμα (βίντεο)


Ένα ζευγάρι βρήκε στη θάλασσα ένα μπουκάλι που μέσα είχε ένα σημείωμα, το άνοιξε αλλά μόλις το διάβασε κατάλαβε ότι είχε κάνει ένα μεγάλο λάθος.

Υπάρχει κάτι μαγικό και σίγουρα κάτι ρομαντικό στην ιδέα να βρει κανείς ένα μήνυμα σε μπουκάλι στη θάλασσα. Φέρνει αμέσως στο μυαλό εικόνες από μακρινά ναυάγια και προσωπικές κάψουλες από το παρελθόν.

Αλλά, στην πραγματικότητα, η εύρεση ενός τέτοιου μηνύματος μπορεί να είναι πολύ πιο πεζή -και εντελώς περίεργη από ότι φαντάζεται κανείς. Αυτό ακριβώς έζησε και ένα ζευγάρι πριν λίγες ημέρες.

Το ζευγάρι, ονόματι Rick και Crystal, απολάμβανε μια παραθαλάσσια βόλτα σε μια παραλία στο Βόρειο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, όταν εντόπισε ένα μυστηριώδες μπουκάλι στα κύματα.
Βιντεοσκοπώντας το εύρημά τους για το TikTok, ο Rick άρπαξε το διαφανές, γυάλινο δοχείο, το οποίο περιείχε ένα κομμάτι χαρτί μαζί με κάτι που έμοιαζε με άμμο και το έδωσε στη σύντροφό του για να το ανοίξει.

Συνειδητοποιώντας ότι ο «λαιμός» του μπουκαλιού ήταν πολύ στενός για τα δάχτυλά της, το αναποδογύρισε ρίχνοντας την άμμο στη παραλία. Η Κρίσταλ εξακολουθούσε να μην μπορεί να βγάλει το σημείωμα, αλλά κατάφερε να το διαβάσει μέσα από το θολό γυαλί.

«Εδώ βρίσκονται οι στάχτες του Τζέφρι», είπε, πριν ξεστομίσει το «ααααα» από τον τρόμο.

Συνεχίζοντας, διάβασε: «Αν βρεθεί, παρακαλώ ρίξτε το μπουκάλι στην θάλασσα για να μπορέσω να συνεχίσω το ταξίδι μου».

Συνειδητοποιώντας ότι μόλις είχαν πετάξει τα αποτεφρωμένα λείψανα ενός ανθρώπου και είχαν καταστρέψει την τελευταία του επιθυμία, ο Ρικ απάντησε αμήχανα: «Ουπς».

Το βίντεό τους συγκέντρωσε περισσότερες από 1,8 εκατομμύρια προβολές και 234.000 likes μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, καθώς χιλιάδες άλλοι TikTokers θέλησαν να συμπαρασταθούν στο άτυχο ζευγάρι.

«Τέλος πάντων, καλώς ήρθες στην Αυστραλία Geoff», έγραψε ένας χρήστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ