Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

«Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στον κλάδο της φιλοξενίας»


Αειφορία και βιωσιμότητα στον τουριστικό & επιχειρηματικό κλάδο.

Το διήμερο 2 & 3 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδρίων του Mediterranean Village Hotel & Spa το Συνέδριο με θέμα «Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στον κλάδο της φιλοξενίας». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια δράσεων για την αειφορία και τη βιωσιμότητα στον τουρισμό και στον επιχειρηματικό κλάδο ευρύτερα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και διεξάγεται με αφορμή την περάτωση του ομώνυμου έργου, στοχεύοντας στην προβολή του και στην ανάδειξη των εξαγόμενων αποτελεσμάτων και συμπερασμάτων.

Συγκεκριμένα, το Έργο «Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στον κλάδο φιλοξενίας» έχει ενταχθεί στη Δράση ‘Επενδυτικά Σχέδια Καινοτομίας» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» και υλοποιείται από την εταιρεία ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ), έχοντας την υποστήριξη του Green Key και της TUV Austria. Κύριος στόχος του ήταν από τη μία να καταστεί το ξενοδοχείο Mediterranean Village Hotel & Spa πρότυπο πιστοποίησης στον τομέα της αειφορίας, της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας για τον τουρισμό και τον επιχειρηματικό κλάδο, και από την άλλη να αναπτυχθεί μία εφαρμογή για την αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων.

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία εθνικών χειριστών του Διεθνούς Οικολογικού Σήματος Ποιότητας Green Key από 55 χώρες, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 17:30 – 20:30 στο ξενοδοχείο Mediterranean Village Hotel & Spa στην Παραλία Κατερίνης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ