Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

«Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή!» – Επίθεση Μπέου σε δημοσιογράφους


Άλλη μία επίθεση εξαπέλυσε ο δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος, αυτή τη φορά σε δημοσιογράφους, τους οποίους χαρακτήρισε «σκουπίδια», «πατσαβούρες» και «άπλυτους». Ο Αχ. Μπέος επιτέθηκε σε δημοσιογράφους που εργάζονται σε τοπικά μέσα του Βόλου και οι οποίοι ενημερώνουν σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη με το πόσιμο νερό μετά τις καταστροφές που υπέστη από το δίδυμο κακοκαιρίας Daniel και Elias.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της δημοσιογράφου Κατερίνας Τασσοπούλου και μάλιστα χωρίς η ίδια να είναι παρούσα για να μπορέσει να του απαντήσει: «Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Ρε Τασοπούλου σε πειράζει το νερό που κόβεται στις 10-11; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή» είπε και συνέχισε τις χυδαιότητες λέγοντας: «Σε μένα κάνεις κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα 2 νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το».

Δείτε το βίντεο με τις επίμαχες δηλώσεις στο 14.50:


Η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου, που στοχοποιήθηκε από τον δήμαρχο του Βόλου έγραψε στο Facebook: «Σήμερα ο μέγας δήμαρχος του Βόλου αποκάλεσε άπλυτες πατσαβούρες όλους όσοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι γειτονιές πόλης βρίσκονται μέσα στην λάσπη και την σκόνη, ενώ το βράδυ το νερό κόβεται. Δεν θα μείνω στις προσωπικές ύβρεις που εξαπέλυσε εναντίον μου για το γεγονός ότι καταγράφω καθημερινά τα προβλήματα, μιας και αυτή είναι η δουλειά μου και δεν δίνω γι΄αυτό αναφορά στον Α. Μπέο. Θα μείνω όμως στο γεγονός ότι προχώρησε σε προτροπή πρόκλησης βίας κατά δημοσιογράφων. Προτρέπει τους πολίτες -τάγματα να επιτεθούν σε όλους εμάς που δεν βλέπουμε την πόλη πεντακάθαρη , που δεν συμμεριζόμαστε την περηφάνεια του για τα επιτεύγματά του, που τα προβλήματα για την ασφάλεια, την υγεία, το περιβάλλον είναι σταθερά επί 30 χρόνια, πρώτα στην δημοσιογραφική ατζέντα μας. Προτρέπει τους οπαδούς του να μας επιτεθούν με γιαούρτια, αυγά κλπ γιατί προχωρούμε δήθεν σε δυσφήμιση της πόλης… που μένει χωρίς νερό. Καταστάσεις , εκτός ελέγχου, πρωτόγνωρες. Η πόλη όμως είναι στα χέρια του, δεν είναι στα δικά μας και οφείλει να εξασφαλίζει καθαριότητα, νερό πόσιμο και ασφαλές με απρόσκοπτη ροή, σύμφωνα με τον Νόμο. Αυτές είναι οι βασικές αρμοδιότητές του.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Τασσοπούλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ