Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

5 διάσημοι ηθοποιοί που έπρεπε να περάσουν από πολλές οντισιόν μέχρι να... πείσουν το Χόλιγουντ


Το Χόλιγουντ είναι το μέρος όπου επίδοξοι ηθοποιοί μπορούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, να γίνουν διάσημοι και να αποκτήσουν παγκόσμια φήμη. Αμέτρητοι καλλιτέχνες συρρέουν στο Λος Άντζελες με την ελπίδα να γίνουν γνωστοί στην κινηματογραφική βιομηχανία, αλλά η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι πολύ λίγοι το καταφέρνουν. Ο δρόμος για την επιτυχία στο Χόλιγουντ είναι μακρύς και δύσκολος και απαιτεί έναν συνδυασμό ταλέντου, σκληρής δουλειάς, τύχης και διασυνδέσεων.

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της επιτυχίας στο Χόλιγουντ είναι ο σκληρός ανταγωνισμός. Χιλιάδες ηθοποιοί, σεναριογράφοι, σκηνοθέτες και παραγωγοί μετακομίζουν στο Λος Άντζελες κάθε χρόνο για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, καθιστώντας τη βιομηχανία απίστευτα πολυπληθή και ανταγωνιστική. Για να ξεχωρίσουν, οι νέοι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν ταλέντο και πολλή επιμονή. Ακόμα και τότε, η επιτυχία δεν είναι καθόλου εγγυημένη, καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί ικανοί ηθοποιοί, που διεκδικούν έναν περιορισμένο αριθμό ευκαιριών.

Ο δρόμος προς την επιτυχία στο Χόλιγουντ δεν ήταν εύκολος και για πολλούς ηθοποιούς που πλέον είναι διάσημοι σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν είναι λίγοι αυτοί που έπρεπε να περάσουν από πολλές οντισιόν, προτού ο κινηματογραφικός κόσμος τους ανοίξει διάπλατα την πόρτα.


Τζένιφερ Λόρενς

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, με αρκετά βραβεία και υποψηφιότητες στο ενεργητικό της. Ωστόσο, πριν γίνει το αστέρι που είναι σήμερα, χρειάστηκε να περάσει από πολλές οντισιόν.

Για την ακρίβεια, πέρασε από οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl», αλλά απορρίφθηκε. Επίσης, πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο της Bella Swan στη σειρά ταινιών «Twilight», αλλά έχασε από την Kristen Stewart.



Έμα Στόουν

Η Έμα Στόουν είναι άλλη μια A-list ηθοποιός που χρειάστηκε να περάσει από οντισιόν πολλές φορές, πριν πετύχει τη μεγάλη της επιτυχία. Έκανε οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Heroes», αλλά δεν τη δέχτηκαν. Επίσης, πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο της Κλέρ Μπέννετ στην ίδια σειρά, αλλά και πάλι απορρίφθηκε.

Μόνο όταν πέρασε από οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Easy A», έκανε τελικά τη πρώτη μεγάλη της επιτυχία.



Κρις Χέμσγουορθ

Ο Κρις Χέμσγουορθ είναι διάσημος σε ολόκληρο τον κόσμο, με αρκετές συμμετοχές σε ταινίες blockbuster. Ωστόσο, πριν γίνει ο Thor, χρειάστηκε να περάσει από πολλές οντισιόν.

Είχε περάσει από οντισιόν για τον ρόλο του Gambit στη σειρά ταινιών «X-Men», αλλά απορρίφθηκε. Επίσης, συμμετείχε σε οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «G.I. Joe: The Rise of Cobra», αλλά έχασε από τον Τσάνινγκ Τέιτουμ.



Σαρλίζ Θερόν

Η Σαρλίζ Θερόν είναι βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που είναι γνωστή για τις δυνατές ερμηνείες της στη μεγάλη οθόνη. Όμως, πριν γίνει η σταρ που είναι σήμερα, χρειάστηκε να υπομείνει αμέτρητες οντισιόν.

Έκανε οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Showgirls», αλλά δεν εντυπωσίασε. Επίσης, πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο της Τρίνιτι στην ταινία «The Matrix», αλλά ο ρόλος δόθηκε τελικά στην Κάρι-Ανν Μος.



Τομ Χανκς

Ο Τομ Χανκς είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ και κάτοχος δύο Όσκαρ. Πριν γίνει μεγάλος σταρ, χρειάστηκε να χτυπήσει πολλές πόρτες και πέρασε από αρκετές οντισιόν.

Είχε προσπαθήσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Family Ties», αλλά δεν κατάφερε να τους πείσει. Επίσης, πέρασε από οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Splash», αλλά είχε χάσει από τον Τζον Κάντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ