Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Η 11χρονη που λέει ότι βγάζει 133.000 τον μήνα και «συνταξιοδοτείται» για να επικεντρωθεί στο σχολείο


Ένα 11χρονο κορίτσι, το οποίο φέρεται να βγάζει περισσότερα από 133.000 δολάρια το μήνα, λέει τώρα ότι σκοπεύει να «συνταξιοδοτηθεί» για να μπορέσει να επικεντρωθεί στο σχολείο του, σύμφωνα με το News.com.au. Το κορίτσι, η Αυστραλιανή Pixie Curtis, αποκάλυψε επίσης ότι έχει ένα πολυτελές αυτοκίνητο παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να το οδηγήσει.

Με τη βοήθεια της μαμάς της, η Pixie έχει καταφέρει να βγάζει πάρα πολλά χρήματα, κυρίως μέσω της επιχείρησής της πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, Pixie’s Pix. Οι πωλήσεις της σε φιόγκους μαλλιών και φιγούρες απογειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

«Η Pixie αποφάσισε να “κρεμάσει τα παπούτσια της” στο ηλεκτρονικό κατάστημα για να επικεντρωθεί στην εισαγωγή της στο γυμνάσιο», είπε η μαμά Roxy Jacenko.


«Εν ολίγοις, τους τελευταίους μήνες, συζητούσαμε οικογενειακά τα επιχειρηματικά σχέδια και αποφασίσαμε ότι, ενώ ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στα μαθήματα», σημείωσε και πρόσθεσε πως «ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα Pixie’s Pix θα παραμείνει, θα επιστρέψει από εκεί που ξεκίνησε το 2011 – ως ο καλύτερος προορισμός για παιδικά αξεσουάρ μαλλιών και φιόγκους μαλλιών γνωστά ως Pixie’s Bows – κάτι που θα συνεχίσουμε να διαχειριζόμαστε μαζί αλλά με πολύ λιγότερο χρόνο/πίεση για την Pixie».

Ωστόσο, υπήρξαν αντιδράσεις όταν η μαμά αγόρασε στο 10χρονο τότε κορίτσι ένα πολυτελές αυτοκίνητο για τα γενέθλιά της, μάρκας Mercedes.


«Είναι πολύ σημαντικό για μένα τόσο αυτή όσο και ο αδερφός της να ταξιδεύουν με ασφάλεια στους δρόμους όταν πηγαίνουν από και προς το σχολείο, γι’ αυτό αγόρασα ένα αυτοκίνητο για εκείνη», υπερασπίστηκε η Jacenko. Η 11χρονη έγινε ξανά viral τον Αύγουστο μετά από ένα πλούσιο πάρτι γενεθλίων σε νυχτερινό κέντρο.


«Η εκδήλωση ήταν μια υπέροχη βραδιά που γιορτάστηκε με τους φίλους και την οικογένεια της Pixie», είπε η Jacenko για να προσθέσει πως «οι καλεσμένοι έλεγαν ότι ήταν το καλύτερο πάρτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ