Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Έμεινε τρία χρόνια κλειδωμένη στο σπίτι με τον 10χρονο γιο της για να γλιτώσουν από τον κορονοϊό


Μια μητέρα στην Ινδία τρομοκρατήθηκε τόσο από την πανδημία του κορωνοϊού που για να προστατευτούν αποφάσισε να κλειδωθεί με τον 10χρονο για τρία χρόνια στο διαμέρισμά τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για την 34χρονη Munmun Majhi, η οποία μαζί με τον γιο της διασώθηκαν από την αστυνομία την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου αφού πέρασαν τρία χρόνια κλεισμένοι μέσα στο σπίτι τους στην πόλη Gurugram, στην Πολιτεία Haryana της Ινδίας.

Η 34χρονη φοβόταν τόσο πολύ τον ιό, που όταν ο σύζυγός της βγήκε κάποια στιγμή από το σπίτι στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας – και συγκεκριμένα την δεύτερη μέρα – δεν τον άφησε να ξαναμπεί σε αυτό και έκτοτε ήταν η τελευταία φορά που τον είδε… τουλάχιστον από κοντά αφού τον έδιωξε από το σπίτι.

Ο άντρας της 34χρονης έχοντας κουραστεί και ταλαιπωρηθεί από την όλη κατάσταση, επικοινώνησε με την αστυνομία για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, οι αστυνομικοί όμως αρχικά δεν τον πίστεψαν. Ύστερα από την επιχείρηση απεγκλωβισμοί όμως βρήκαν όλο το σπίτι γεμάτο σκουπίδια, αποφάγια και τους τοίχους ζωγραφισμένους από το μικρό αγόρι που δεν μπορούσε να αξιοποιήσει με κάποιον άλλο τρόπο το χρόνο του.

Το παιδί ήταν σε άθλια κατάσταση

Ο άντρας της 34χρονης ήταν αυτός που όλο αυτό το διάστημα τους πήγαινε τρόφιμα και τα άφηνε έξω από την πόρτα προκειμένου να επιβιώσουν. Αλλά τίποτα δεν έπειθε τη γυναίκα του να τον αφήσει επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειας.

Όταν οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν για να δώσουν «τέλος» τουλάχιστον στον εφιάλτη του αγοριού διαπίστωσαν πως το παιδί ήταν σε άθλια κατάσταση, με τα μαλλιά του να έχουν μακρύνει μέχρι τους ώμους δεν φαινόταν να τα πήγαινε αρκετά καλά στη συναναστροφή με τον κόσμο, αφού τρία χρόνια τώρα δεν είχε έρθει σε επαφή με κανέναν άλλον παρά μόνο με τη μητέρα του. Απασχολούσε τον εαυτό του ζωγραφίζοντας στους τοίχους.

«Όταν κάλεσα τη μητέρα στο αστυνομικό τμήμα, ήρθε, αλλά το παιδί δεν ήταν μαζί της. Τελικά καταφέραμε να την πείσουμε. Μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο και μετά πήγαμε στο διαμέρισμα για να σώσουμε το παιδί».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, σοκαρίστηκαν από την ποσότητα των σκουπιδιών που είχε αποθήκευσει η 34χρονη και δεν πετούσε γιατί θα έπρεπε να βγει εκτός σπιτιού και κινδύνευε να προσβληθεί από κορωνοϊό. Αντίκρισαν επιπλέον σωρούς από ρούχα, τρίχες, άδεια πακέτα τροφίμων πεταμένα διάσπαρτα στο πάτωμα και μια στρώση σκόνης και βρωμιάς παντού σε όλο τον χώρο.

Αφού εντόπισαν σώο το αγόρι να κάθεται σε ένα από τα υπνοδωμάτια, οι αστυνομικοί το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο, ενώ μια ιατρική ομάδα -συμπεριλαμβανομένων ψυχιάτρων- αξιολογεί και τους δύο, με την 34χρονη να διαγιγνώσκεται με ψυχολογικά προβλήματα. Έχουν εισαχθεί και οι δύο στην ψυχιατρική πτέρυγα για θεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ