Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ταμίας παντοπωλείου ξυλοκοπήθηκε άγρια από μια γυναίκα και τις κόρες της (βίντεο)


Μια ανυπεράσπιστη ταμίας παντοπωλείου στο Μπρονξ ξυλοκοπήθηκε επανειλημμένα από μια διαταραγμένη γυναίκα και τις ενήλικες κόρες της σε μια σοκαριστική επίθεση που καταγράφηκε σε βίντεο.

Η 25χρονη Lisbel Rodriguez Luna είχε μελανιές σε όλο της το σώμα και φοβήθηκε για τη ζωή της στην επίθεση που δέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Food Universe στο Fordham Manor. Ο καβγάς ξεκίνησε από μια διαφωνία για την εξαργύρωση ανακυκλώσιμων μπουκαλιών.

«Κανείς δεν μου επιτέθηκε ποτέ έτσι», δήλωσε η Luna, προσθέτοντας ότι φοβάται να επιστρέψει στη δουλειά της επειδή οι δράστες της εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και μπορεί να επιστρέψουν.

Αλλά «πρέπει να επιστρέψω», είπε. «Πρέπει να δουλέψω. Χρειάζομαι χρήματα. Χρειάζομαι τη δουλειά μου. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω».

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που περιήλθε στην κατοχή της The Post δείχνει αρκετές γυναίκες να εισβάλλουν και να χτυπούν την υπάλληλο μπροστά από το ταμείο της - καθώς οι υπάλληλοι του καταστήματος προσπαθούσαν απεγνωσμένα να απομακρύνουν τις γυναίκες από κοντά της.

Η Luna, η οποία αναρρώνει ακόμη στο σπίτι της, εξήγησε ότι συνάντησε για πρώτη φορά τη γυναίκα που της επιτέθηκε.

Δείτε το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ