Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

''Αμερικανός''' ο Κούτσιας, ανακοινώθηκε από τη Chicago Fire!


«Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Γιώργο και καλή επιτυχία στο Σικάγο...», με αυτό το μήνυμα, ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε ένα δικό του παιδί που ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική. Το deal ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Chicago Fire έχει κλειδώσει εδώ και ημέρες, ωστόσο, πλέον σφραγίστηκε και με τις ανακοινώσεις των δύο ομάδων.

Yπενθυμίζεται πως το όνομα του νεαρού επιθετικού βρισκόταν επί μήνες στο μπλοκάκι του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Τζορτζ Χαιτςκαι επί της ουσίας πρόκειται για προσωπική εισήγηση του Ελβετού που εργάζεται στο κλαμπ και έμοιαζε απόλυτα εντυπωσιασμένος από το «πακέτο» του Κούτσια από την πρώτη στιγμή που υπέπεσε στην αντίληψή του.

Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών, το στέλεχος της ομάδας του Σικάγο ανέφερε: «Ο Γιώργος είναι ένας ταλαντούχος νεαρός παίκτης με δυνατότητα να συνεισφέρει άμεσα στην επιθετική μας γραμμή. Σε ηλικία μόλις 19 ετών, έχει εμπειρία από ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και σε διεθνές επίπεδο νέων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Γεώργιο στο Σικάγο».

Για την παραχώρηση του φέρελπι φορ στην ομάδα του MLS εξέδωσε ανακοίνωση και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποιώντας πως διατηρεί ποσοστό μεταπώλησής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ διατηρεί 15% ενώ έλαβε στα ταμεία του κοντά στα 2.5 εκατ. ευρώ. Στη σχετική συμφωνία υπάρχουν και bonus.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Γιώργου Κούτσια στους Chicago Fire. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε επιτυχία στο Σικάγο και το MLS!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ