Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια έσβησαν τις κοινές φωτογραφίες τους στα social media


Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, μετά από εννέα μήνες γάμου.

Ο παρουσιαστής και η ψυχολόγος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022, ενώ πρόσφατα ταξίδεψαν στην Ασία για τις ανάγκες του ριάλιτι «Asia Express».

Μετά την απόφαση του χωρισμού τους, Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια έχουν αρχίσει να σβήνουν από τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κοινές τους φωτογραφίες.

Οι μόνες φωτογραφίες που άφησε ο παρουσιαστής και tatoo artist στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είναι μία από τη ρομαντική πρόταση γάμου στην παραλία και μία ακόμη με τους τετράποδους φίλους τους.
Από την άλλη, η Κρίστη Καθάργια έσβησε το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της και κράτησε μόνο μία που είναι νύφη, στο πλευρό του μονάκριβου γιου της.


Ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε πρόταση γάμου στην Κρίστη, τον Ιούλιο του 2020, με... βοηθούς τα σκυλάκια τους, Μόλυ και η Τσίχλα. Μέσα σε ένα από τα μπαλάκια που έπαιζαν τα σκυλιά, ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist από τη Θεσσαλονίκη είχε κρύψει το δαχτυλίδι με το οποίο θα έκανε την πρόταση στην αγαπημένη του. Φυσικά, μόλις εκείνη το ανακάλυψε, είπε αμέσως το «ναι».

Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία 2,5 χρόνια και ο έρωτάς τους όπως φαίνεται, συνεχώς δυναμώνει. Ζουσαν μαζί στη Θεσσαλονίκη και μοιράζονταν συχνά στιγμές από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς του φίλους. Στα στιγμιότυπα, που αναρτούν και οι δύο στα social media, πρωταγωνιστεί πολλές φορές και ο 7χρονος γιος της Κρίστη, Άκης, τον οποίο είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ