Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Μπέρδεψε το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει με άλλο και έμπλεξε


Η ιστορία θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Μια γυναίκα στο Οντάριο του Καναδά έμπλεξε σε περιπέτειες λόγω της απροσεξίας της.

Η κυρία, νοίκιασε από εταιρεία ένα μαύρο σεντάν μάρκας Nissan και στη συνέχεια πήγε για ψώνια σε σούπερ μάρκετ.

Αφού ψώνισε, πήγε στο πάρκινγκ όπου είχε παρκάρει, μπήκε σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και έφυγε. Μόνο που το όχημα που οδηγούσε, δεν ήταν αυτό που είχε νοικιάσει, αλλά ξένο.

Για την ακρίβεια το μόνο κοινό που είχαν τα δύο αυτοκίνητα ήταν το χρώμα!

Με Nissan Sentra πήγε για τα ψώνια της η κυρία, με Infiniti QX50 έφυγε από το κατάστημα. Ο ιδιοκτήτης του Infiniti είχε ξεχάσει τα κλειδιά στο αυτοκίνητο, οπότε η γυναίκα μπήκε μέσα, έβαλε μπροστά και έφυγε σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Επί δύο εβδομάδες κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητο που είχε κλέψει κατά λάθος, χωρίς να καταλάβει το παραμικρό.

Μέχρι που έφτασε η μέρα που έπρεπε να επιστρέψει το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει.

Γενικά, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη από το αυτοκίνητο, καθώς είχε βρει γόπες από τσιγάρα, πεταμένα χαρτιά και εξοπλισμό για γκολφ στο πορτμπαγκάζ.

Έκανε σε έντονο ύφος τα παράπονά της στον διευθυντή της εταιρείας, ο οποίος προσπάθησε να της εξηγήσει ότι η εταιρεία του δεν νοικιάζει το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά εκείνη απτόητη συνέχισε να διαμαρτύρεται.

Τότε την οδήγησε στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ όπου επί δύο εβδομάδες βρισκόταν παρατημένο το Nissan που εκείνη είχε νοικιάσει.
Ο διευθυντής είχε υποψιαστεί το μπέρδεμα όταν λίγες μέρες νωρίτερα τον επισκέφθηκε ένας ηλικιωμένος κύριος για να νοικιάσει αυτοκίνητο γιατί του έκλεψαν το δικό του.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Κορνουάλης, Τόμι ΜακΚέι σχολιάζοντας την υπόθεση ανέφερε στο CBC: «Είμαι 11 χρόνια στην υπηρεσία και πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Η γυναίκα που δεν αντιμετώπισε τελικά κατηγορίες για κάποιο αδίκημα, όταν κατάλαβε τι ακριβώς είχε συμβεί αισθάνθηκε αμήχανα. Ζήτησε συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε, αλλά ήταν ατάραχη, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τη στιγμή που ο ηλικιωμένος κύριος που είχε χάσει το αυτοκίνητό του, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ