Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Ολυμπιακός Πειραιά - ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης: Αναμέτρηση δύο διαφορετικών κόσμων! Η τηλεοπτική μετάδοση και τα άλλα ματς

Το  προβάδισμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπει στο φαληρικό γήπεδο, με στόχο να υπερασπιστεί το αήττητο σερί της, να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα να πάρει την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι τη φετινή χρονιά (μετά τις ισοπαλίες με ΑΕΚ, Άρη και Παναθηναϊκό).

Από την πλευρά του, ο Αμπέλ Φερέιρα αντιμετωπίζει το σημερινό ματς ως ένα παιχνίδι «όπως όλα τα εκτός έδρας» για την ομάδα του, ενώ σκοπεύει να κάνει μία αλλαγή σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

Έτσι, αναμένεται να ξεκινήσει στην 11αδα με τους: την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο και Γιαννούλη. Στον άξονα θα βρεθούν ο Αουγκούστο και ο Μίσιτς, με τον Λημνιό και τον Βιεϊρίνια στα δύο άκρα. Ο Μπίσεσβαρ θα αγωνιστεί πίσω από τον Σφιντέρσκι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Πέλκας, Εσίτ και Άκπομ, ενώ εκτός έμειναν οι Βέρνμπλουμ και Ζαμπά.

Το καθοριστικό ντέρμπι α ξεκινήσεις στις 19:30  και α μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 1.


Οι υπόλοιποι αγώνες

Από εκεί και πέρα ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία στις 17:15 στο «Βικελίδης». Με νίκη η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ θα φτάσει τους 19 βαθμούς, όσους έχει δηλαδή και ο ΟΦΗ, ανεβαίνοντας έτσι (και αυτός) στην 3η θέση του πίνακα. Νωρίτερα, στις 15:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει μόνο τη νίκη (μετά το 0-0 της περασμένης αγωνιστικής στο Αγρίνιο), προκειμένου να μην χάσει επαφή του με την πρώτη 6άδα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με Ξάνθη – Ατρόμητος στις 17:15, ένα επίσης σημαντικό ματς καθώς οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για την είσοδό τους στην 6άδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ