Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Η τρομακτική στιγμή που άνδρας προσπαθεί να απαγάγει μια κοπέλα στο μετρό

Ένας άνδρας συνελήφθη επειδή προσπάθησε να απαγάγει γυναίκα σε βαγόνι του μετρό στο Μπρονξ το πρωί της περασμένης Κυριακής, με τις τρομακτικές εικόνες να έχει καταγράψει σε βίντεο επιβάτης του συρμού.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο 48χρονος κάτοικος του Μπρονξ Sonny Alloway κατηγορείται ότι προσπάθησε να αρπάξει τη γυναίκα και να την κουβαλήσει έξω από το τρένο στον σταθμό Morrison Avenue-Soundview.

Το θύμα κατάφερε να ξεφύγει από τη λαβή του άνδρα μερικές στιγμές αργότερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που καταγράφει την απόπειρα.

Ο Alloway καθόταν απέναντι από τη γυναίκα, η οποία βρισκόταν δίπλα σε έναν άλλον άνδρα. Τη σκούντηξε μερικές φορές ενώ ο συρμός βρισκόταν εν κινήσει και προσπάθησε να της μιλήσει.

Καθώς το τρένο φτάνει στο σταθμό και ανοίγουν οι πόρτες, ο Alloway πραγματοποιεί το «χτύπημά» του.

Η γυναίκα ακούγεται να βρίζει, λέγοντας «Τι στο διάβολο!». Ο Alloway την κουβαλάει σε ένα παγκάκι του μετρό, όπου το θύμα ξεφεύγει και τρέχει γρήγορα ξανά μέσα στον συρμό.Ο άνδρας που καθόταν προηγουμένως δίπλα της, ο οποίος φαινόταν να κοιμάται, έδειχνε να μην έχει αντιληφθεί την απειλή. «Σήκω γ...το» είπε το θύμα στον άνδρα, τον οποίο και γνώριζε.

Του είπε ότι ο Alloway «με άρπαξε και με έσυρε έξω από το τρένο», σύμφωνα με το βίντεο. «Ποιος σε άρπαξε;» απάντησε ο άνδρας.

Το βίντεο τελειώνει με τον δράστη να απομακρύνεται.

Ο Alloway συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ