Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται απόψε τη μοναδική Δέσποινα Βανδή στο πιο λαμπερό Πρωτοχρονιάτικο σόου!

Special guests της βραδιάς, ο Γιώργος Θεοφάνους που θα συναντηθεί μουσικά με τη Δέσποινα Βανδή σε αγαπημένες επιτυχίες και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

Το OPEN και ο Νίκος Κοκλώνης καλωσορίζουν το 2020 με ένα φαντασμαγορικό σόου απόψε, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 21.45! Ένα ρεβεγιόν με πολλές εκπλήξεις και λαμπερούς καλεσμένους που θα υποδεχτούν μαζί μας το 2020, θα συμμετέχουν σε διασκεδαστικές δοκιμασίες, θα χορέψουν και θα γίνουν μέρος μιας ξεχωριστής βραδιάς.

Στο πιο κεφάτο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά μαζί με την αγαπημένη Δέσποινα Βανδή που θα απογειώσει τη βραδιά με τις μεγάλες επιτυχίες της. Η μοναδική ερμηνεύτρια θα φέρει στη σκηνή την ξεχωριστή της ενέργεια, σε μια εμφάνιση με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και πολλές εκπλήξεις.

Special guest της βραδιάς ο Γιώργος Θεοφάνους, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της γενιάς του, που θα συναντηθεί μουσικά με τη Δέσποινα Βανδή σε μεγάλες επιτυχίες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.

Καλεσμένοι του Νίκου Κοκλώνη στο OPEN New Year θα είναι αγαπημένοι Έλληνες από τον καλλιτεχνικό χώρο, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν καλό σκοπό.

Το «ρόδι» στο OPEN New Year μαζί με τον οικοδεσπότη Νίκο Κοκλώνη θα σπάσουν ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη, ενώ προσωπικότητες που ξεχώρισαν το 2019 θα στείλουν τις δικές τους ευχές στους τηλεθεατές του OPEN.

Special guest του Νίκου Κοκλώνη, ο μεγάλος Μάκης Χριστοδουλόπουλος, που θα μας ταξιδέψει μουσικά μέσα από αγαπημένα λαϊκά τραγούδια.

OPEN NEW YEAR

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο OPEN με τον Νίκο Κοκλώνη και αγαπημένους καλεσμένους για να υποδεχθούμε μαζί το 2020 σε ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν!

Σήμερα Τρίτη 31 Δεκεμβρίου στις 21.45 στο OPEN



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ