Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Το Travel Guide στη γιορτινή Βουδαπέστη

Εορταστικό το Travel Guide αυτή την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στη 01:15 στο OPEN, με πανέμορφες εικόνες από την ονειρεμένη Βουδαπέστη.

O Θάνος Παπαδημητρίου και το Travel Guide αποχαιρετoύν το γιορτινό Λονδίνο και υποδέχονται το νέο χρόνο από τη στολισμένη βασίλισσα του Δούναβη Βουδαπέστη.

To Travel Guide ξεκινάει το ταξίδι του εν πλω σε μία βραδινή κρουαζιέρα στο Δούναβη σε μία πρώτη ξενάγηση με τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της ουγγρικής πρωτεύουσας, ανάμεσα στα οποία το νεογοτθικής αρχιτεκτονικής κτίριο του ουγγρικού κοινοβουλίου, αλλά και τις υπέροχες γέφυρες που ενώνουν τη λοφώδη Βούδα με την πεδινή Πέστη, δημιουργώντας την ενιαία σήμερα Βουδαπέστη.

Σημείο αναφοράς οι δύο κεντρικές χριστουγεννιάτικες αγορές της πόλης, η πρώτη που στήνεται έξω από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και ξεχωρίζει για την ειδυλλιακή της ατμόσφαιρα, τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα και το 3D χριστουγεννιάτικο show που απεικονίζεται στην πρόσοψη του ναού, αλλά και η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη αγορά στην κεντρική πλατεία Vorosmarty με την ποικιλία χριστουγεννιάτικων αναμνηστικών, αλλά και γευστικών πειρασμών, ανάμεσα στα οποία η παραδοσιακή σούπα γκούλας και το διάσημο ουγγρικό κέικ καμινάδα!

Η ετερόκλητη γοητεία της διπλής πρωτεύουσας Βουδα...πέστης  φοράει τα επίσημα γιορτινά της στο OPEN και μας μεταφέρει λίγη από τη μαγεία της.

Travel Guide αυτή την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στη 01:15 τη νύχτα στο OPEN







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ