Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Food expert εξηγεί πώς θα φτιάξεις τον πιο βελούδινο και νόστιμο πουρέ

Ο πουρές συνοδεύει πολλά από τα πιάτα κρεατικών και όχι μόνο. Είναι μια από τις πιο νόστιμες επιλογές για το τραπέζι, ακόμα και τις γιορτές, που σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη ιδιαίτερα αν εφαρμόσεις ένα τρικ, χάρη στο οποίο θα αποκτήσει βελούδινη υφή και υπέροχη γεύση, κάνοντας τον να μοιάζει με μια γκουρμέ δημιουργία.

Σύμφωνα με τον food expert, Justin Chapple, το μυστικό για τον τέλειο πουρέ κρύβεται στην κουζίνα σου και δεν είναι άλλο από την μαγιονέζα. Η προσθήκη λίγης ποσότητας αρκεί για να τον κάνει απολαυστικό στο μέγιστο βαθμό, με αποτέλεσμα οι πάντες να πιστεύουν πως κάποιος σεφ τον έχει φτιάξει.

Πώς θα τον πετύχεις;

Βράσε πρώτα τις πατάτες για είκοσι λεπτά. Στη συνέχεια βάλε στο φούρνο 1.5 στικ βούτυρο χωρίς αλάτι και 1μιση κούπα κρέμα γάλακτος, ώστε να λιώσει το βούτυρο και να αναμειχθεί με την κρέμα. Αφού λιώσεις τις πατάτες και τις βάλεις σε ένα μπολ, πρόσθεσε το λιωμένο μείγμα που είχες στο φούρνο και το σημαντικότερο όλων, μια κουταλιά μαγιονέζας. Ανακάτεψε, βάλε αλάτι και πιπέρι και ο πουρές είναι έτοιμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ