Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Γιατί επέστρεψε ο Harrison Ford στο Star Wars

Τυπική συμπεριφορά του Han Solo, όταν δεν τον υπολογίζει κανείς, εμφανίζεται την τελευταία στιγμή και εκπλήσσει τους πάντες. Ακριβώς αυτό συνέβη στο επεισόδιο «Star Wars: Skywalker, Η Άνοδος», όπου ο Harrison Ford επέστρεψε για μία σκηνή, ιδιαίτερα συγκινητική.

Δεν το περίμενε κανείς βέβαια, μάλιστα ο Ford είχε απαξιώσει τον ήρωα το 2008 χαρακτηρίζοντάς τον ως «χαζό σαν κούτσουρο» και λέγοντας ότι θα προτιμούσε ο Goerge Lucas να τον είχε «εξαφανίσει» στην «Επιστροφή των Τζεντάι». Οπότε, το ότι γύρισε έστω και ως ανάμνηση στην Άνοδο, εξέπληξε τους φανατικούς οπαδούς της σειράς ταινιών.

Σε πρόσφατή του συνέντευξη στο Vanity Fair, ο σκηνοθέτης J.J. Abrams εξήγησε πώς έπεισε εν τέλει τον Ford να κάνει το τελευταίο του διαγαλαξιακό ταξίδι: «Λοιπόν, του τηλεφώνησα και του είπα ότι “Θέλουμε να έχουμε μία σκηνή στην ταινία ανάμεσα στον Kylo Ren και τον πατέρα του, θα το έκανες; Δεν είναι κάτι πιο ενδιαφέρον από αυτό.»

Απλώς αυτήν τη φορά, έχοντας μαζεμένα παράπονα, ο ηθοποιός ζήτησε να μάθει γιατί ήταν τόσο σημαντική η επιστροφή του χαρακτήρα στο πιο πρόσφατο κεφάλαιο του Star Wars. «Συναντηθήκαμε και συζητήσαμε πάνω σε τι θα σχετιζόταν. Ο Harrison που είναι ένας από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους και τρομερά προσεκτικός σε ό,τι κάνει, ήθελε απλώς να κατανοήσει τη χρησιμότητα του χαρακτήρα. Οπότε έπρεπε να κάτσουμε μαζί του και να του εξηγήσουμε ποια ήταν η πρόθεσή μας. Κουβεντιάσαμε για λίγο, του έστειλα τις σελίδες. Το κατάλαβε και φυσικά όπως μπορείτε να δείτε ήταν υπέροχος», τόνισε ο Abrams.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ