Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Οι ευχές του Μιχάλη Ζορπίδη για τη νέα χρονιά

«Χρόνια πολλά με ευημερία και πρόοδο για την πόλη και την Πατρίδα μας»
Στις πρωτοχρονιάτικες ευχές του προς τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος του Μιχάλης Ζορπίδης τονίζει τα εξής:

«Εύχομαι από καρδιάς η νέα χρονιά να φέρει στον καθέναν προσωπική και οικογενειακή ευτυχία αλλά και επαγγελματική πρόοδο. Εύχομαι ο καθένας από εμάς να βρει μέσα στην χρονιά που έρχεται τη δύναμη αλλά και τις ευκαιρίες που του έλειψαν την περασμένη μέσα σε συνθήκης γαλήνης και αγάπης.
Το Επιμελητήριο μας, η διοίκηση και το προσωπικό του θα κάνει κάθε προσπάθεια ώστε να στέκεται διαρκώς στο πλευρό των μελών του, ανοικτό πάντα σε ιδέες, προτάσεις και κριτική.
Εύχομαι για την πόλη, την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη, στη νέα χρονιά να βαδίσει σε νέους δρόμους δημιουργίας, ανάπτυξης και ενότητας προς όφελος των Θεσσαλονικέων και του μέλλοντός της.
Ελπίζω και εύχομαι το 2020 να φέρει για την Αγορά περισσότερη ανάπτυξη και ευημερία, που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα σε συνθήκες ειρήνης, γαλήνης, ομόνοιας και συναντίληψης, στοιχεία για τα οποία είναι υπεύθυνη να καλλιεργήσει η πολιτική ηγεσία της Πατρίδας μας.
Η Ελλάδα γλύτωσε τα χειρότερα, στέκεται σιγά- σιγά στα πόδια της. Είναι ευθύνη και καθήκον όλων μας να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στην υπηρεσία του κοινού καλού. Χρόνια πολλά σε όλους».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ