Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Φαν Χάνεχεμ: «Ο διαιτητής τα έδωσε όλα υπέρ του Άγιαξ κόντρα στον ΠΑΟΚ, αστείος ο σχολιαστής»

Ακόμα έναν... υποστηρικτή από την Ολλανδία βρίσκει ο ΠΑΟΚ για τα παράπονά του για τον διαιτητή Γκρεκ Πόουσον, στο πρόσωπο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βίλεμ Φαν Χάνεχεμ, ο οποίος σχολίασε τόσο τη διαιτησία, όσο και τον σχολιαστή του αγώνα.

Μετά τα ολλανδικά ΜΜΕ, τα οποία έκαναν λόγο για «έναν άνθρωπο που ήθελε να περάσει τον Άγιαξ», αναφερόμενα στο διαιτητή, Κρεγκ Πόουσον, σειρά παίρνει ο παλαίμαχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής, Βίλεμ Φαν Χάνεχεμ, που κάνει ξεχωριστή αναφορά στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, ρίχνοντας... βέλη σε διαιτητή και σχολιαστή.

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Φέγενορντ και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, σε blog του στην ιστοσελίδα ad.nl, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το ματς του Αίαντα με τον Δικέφαλο.

Ο 75χρονος μιλάει μεταξύ άλλων για την διαιτησία της αναμέτρησης, αλλά και τον σχολιαστή του αγώνα, Sierd de Vos και τα σχόλιά του για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον Άγγλο ρέφερι, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φυσικά και χάρηκα με την πρόκριση του Άγιαξ και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Βέβαια καταλαβαίνω και την απογοήτευση που έχουν οι Έλληνες. Δεν συμβαίνει συχνά στον Άγιαξ να συναντάει τέτοιο διαιτητή στην Ευρώπη, ο οποίος τα έδωσε όλα υπέρ του στο Άμστερνταμ».

Στη συνέχεια του άρθρου του, αναφέρθηκε στον σχολιαστή του αγώνα, Sierd de Vos και τα σχόλιά του για τους οπαδούς του Δικεφάλου που ήταν στην κερκίδα: «Καταλαβαίνω και την ενόχληση που υπάρχει για τα σχόλια του σχολιαστή. Πρέπει να δείχνει σεβασμό στον αντίπαλο πιστεύω. Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το να είσαι αστείος».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ