Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Ευθ. Φωτόπουλος: «Σε 2 χρόνια παραδώσαμε 3 καινούρια σχολεία στη Ν. Μαγνησία»

«Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της θητείας μας στη διοίκηση του Δήμου Δέλτα. Ειλικρινά δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο φινάλε, πιο θετικό φινάλε, γι’ αυτά τα 5 χρόνια που δώσαμε την ψυχή μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο και τους συνδημότες μας.
Σε 2 χρόνια παραδώσαμε 3 καινούρια σχολεία στη Ν. Μαγνησία». Με αυτά τα λόγια, ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος ξεκίνησε το χαιρετισμό του στα εγκαίνια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μαγνησίας που τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ. Βαρνάβα.

«Το ότι σήμερα είμαστε σε θέση να εγκαινιάζουμε αυτό το σχολείο και να παραδίδουμε στην τοπική κοινωνία της Νέας Μαγνησίας, στα νέα παιδιά και στις οικογένειές τους, ένα ακόμη ολοκαίνουριο και υπερσύγχρονο σχολείο, το τρίτο μετά το 4ο Γυμνάσιο Εχεδώρου και το 2ο Νηπιαγωγείο δεν είναι τυχαίο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς των προηγούμενων χρόνων. Είναι το αποτέλεσμα της απόφασής μας να μην κατεβάσουμε τα χέρια μετά το αποτέλεσμα των εκλογών του περασμένου Ιουνίου. Είναι το αποτέλεσμα της απόφασής μας να συνεχίσουμε όλες μας τις προσπάθειες για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως το Λύκειο Διαβατών, ο Παιδικός Σταθμός Σίνδου, το Νέο Δημαρχείο, το μεγάλο έργο των ασφαλτοστρώσεων που το επόμενο χρονικό διάστημα θα φτάσει, στην Ιωνία και άλλα πολλά, ώστε να παραδώσουμε στη νέα Διοίκηση όσα το δυνατόν περισσότερα έργα από αυτά που είχαμε ήδη ξεκινήσει» συμπλήρωσε ο κ. Φωτόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ