Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Οσασούνα- Μπαρτσελόνα με 2-2

Τρεις αγωνιστικές, έξι ημίχρονα και μόνο στο ένα έπαιξε μπάλα η Μπάρτσα, που μετά την ήττα της πρεμιέρας, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (2-2) στο Σαδάρ της νεοφώτιστης Οσασούνα.

Από το ξεκίνημα της σεζόν χωρίς Μέσι, Λουίς Σουάρες, Ντεμπελέ. Λογικό κι επόμενο θα ήταν να μην τα βρίσκει εύκολα. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα είναι κάκιστη και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ουσιαστικά έχει παίξει μπάλα μόνο στο β' μέρος στο εντός με την Μπέτις. Ηταν πολύ κακή στην ήττα της πρεμιέρας στο Μπιλμπάο και το ίδιο σε αυτή την επίσκεψή της στο Σαδάρ. Η Οσασούνα τη σταμάτησε με το 2-2 που της απέσπασε και την άφησε για πρώτη φορά εδώ και 14 χρόνια με μόλις έναν βαθμό στις δύο πρώτες εξόδους της.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι Μπλαουγκράνα ξέχασαν να μπουν στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και με ωραίο μονοκόμματο του αφύλακτου Ρομπέρτο Τόρες (6') πήραν προβάδισμα. Ωστόσο, στην επανάληψη οι αλλαγές του Ερνέστο Βαλβέρδε γύρισαν προσωρινά το παιχνίδι. Στη δεύτερη επαφή του με την μπάλα ο Ανσού Φατί ισοφάρισε με κεφαλιά (50') και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του club (16 ετών και 304 ημερών) και τρίτος σε αυτή της La Liga.

Στο 64' ήταν η σειρά του Αρτούρ να βρει δίχτυα και το έκανε με προσποίηση και πλασέ με το δεξί. Από εκεί και έπειτα όμως  Μπάρτσα κλείστηκε, η Οσασούνα την πίεσε, ώσπου ο Πικέ έκανε χέρι εντός περιοχής και ο Τόρες ευστόχησε (81'), κρατώντας τη νεοφώτιστη ακόμα αήττητη στην επιστροφή της στα σαλόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ