Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Στηρίζει Φερέιρα, αποφασίζει για Μπράνκο ο Ιβάν

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ έφερε προ των ευθυνών τους έφερε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος στηρίζει τον Φερέιρα και καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του Μπράνκο που υπέβαλε την παραίτησή του.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με το «σύντομο» ταξίδι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ήταν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο «Μακεδονία Παλλάς» μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στο Europa League μετά το 3-2 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έφερε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους, στηρίζοντας παράλληλα τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής αποτελεί το επόμενο πρότζετ για τον «ασπρόμαυρο» πάγκο, όπως είχε γίνει ξεκάθαρο κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, ο Μάριο Μπράνκο υπέβαλε την παραίτησή του και περιμένει την απόφαση του κ. Σαββίδη, ο οποίος βλέπει μια τεράστια «τρύπα» να υπάρχει στα οικονομικά της ΠΑΕ (με το Financial Fair Play της UEFA να είναι προ των πυλών) και παράλληλα να μην έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο γήπεδο.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν φήμες για πιθανή επιστροφή του Λούμπος Μίχελ, χωρίς να υπάρχει δεδομένο αυτή τη στιγμή σε αυτό το «μέτωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ