Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Ενθουσίασε το κοινό η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ

Ενθουσίασε το κοινό η νέα ταινία του σκηνοθέτη Τζέιμς Γκρέι, Ad Astra, με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ στο ρόλο του αστροναύτη Ρόι ΜακΜπράιντ, που έκανε παγκόσμια πρώτη στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας την Πέμπτη.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μπραντ Πιτ απέφυγε τις ερωτήσεις σχετικά με τις δυνατότητες της ταινίας και την προβολή της στο διαγωνιστικό μέρος.

Ο Πιτ υποδύεται έναν αστροναύτη που επιφορτίζεται να ταξιδέψει μέχρι την άκρη του ηλιακού συστήματος για να ανακαλύψει τι είχε συμβεί στην τελευταία αποστολή που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και στην οποία συμμετείχε και πατέρας του (Tommy Lee Jones) και, με αυτόν τον τρόπο, να σώσει την ανθρωπότητα. Σε μεγάλο μέρος της ταινίας ο Πιτ βρίσκεται μόνος του σε ένα διαστημόπλοιο.Το Astra αποτελεί ένα μεγάλο εγχείρημα για τον σκηνοθέτη Γκρέι. Η ταινία πέρα από το καλλιτεχνικό ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμα ένα, καθώς θα αποτελέσει το βαρόμετρο για το πώς θα λειτουργήσει η συγχώνευση των εταιρειών Disney-Fox. Η Ad Astra ξεκίνησε ως παραγωγή της 20th Century Fox.

Ο Μπραντ Πιτ δεν θέλει να μπει ακόμα το όνομά του στις συζητήσεις για τα Όσκαρ. «Απλά θέλω να κυκλοφορήσει η ταινία, είναι μια ταινία προκλητική. Είναι ευφυής και λειτουργεί σε πολλά επίπεδα... Είμαι απλά περίεργος να δω πώς θα την υποδεχτεί το κοινό», δήλωσε ο Πιτ, σημειώνοντας ότι κάθε χρόνο στην περίοδο των βραβείων «βλέπω το καταπληκτικό ταλέντο να αναγνωρίζεται και το εκπληκτικό ταλέντο να αγνοείται. Όταν έρχεται η σειρά σου είναι διασκεδαστικό. Όταν έρχεται η σειρά κάποιου άλλου, είναι συνήθως φίλος σου, έτσι και πάλι είναι διασκεδαστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ