Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Γ.Σαββίδης: «Η ευθύνη ανήκει σε εμάς. Συγνώμη»!

Ανέλαβε την ευθύνη της αποτυχίας ο Γ.Σαββίδης και με δημόσια δήλωση μέσω Instagram δεσμεύτηκε ότι «θα πεθάνουμε για να ζήσουμε στιγμές σαν τις περυσινές. Ο ΠΑΟΚ γεννήθηκε για τα δύσκολα»!
Σε μια εξαιρετικά δύσκολη ημέρα για την ομάδα του ΠΑΟΚ, ο γιος του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βγήκε μπροστά, μίλησε για ευθύνες, βάζοντας τον ίδιο και την οικογένειά του στην εξίσωση της κουβέντας και έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης!

Παράλληλα, εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες που έφεραν και προσυπέγραψαν την περσινή επιτυχία, τονίζοντας πως το ίδιο θα πράξουν και φέτος.

'Οσο για τον ΠΑΟΚ; Ένας οργανισμός μεγαλώνει και εξελίσσεται όταν μπορεί και διαχειρίζεται με επιτυχία τόσο τις εύκολες όσο και τις δύσκολες στιγμές. Και κυρίως με υπομονή και χαμηλά το κεφάλι...

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ χθες δέχθηκε ένα ισχυρότατο χτύπημα σε όλα τα επίπεδα. Η ευθύνη βαραίνει όλους μας στη διοίκηση και εγώ προσωπικά θέλω να ζητήσω συγνώμη για το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί!

Ο ΠΑΟΚ, όμως, γεννήθηκε για τα δύσκολα, υπόσχομαι πως θα πεθάνουμε όλοι για να ζήσουμε στιγμές σαν τις περσινές. Ενωμένοι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, το πιστεύουμε, πίστεψτέ το και εσείς!

Υ.Γ. Πριν δύο χρόνια με τους ίδιους παίκτες ζήσαμε κάτι ανάλογο με το χθεσινό αλλά αυτοί οι ίδιοι μας χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές ευτυχίας, το ίδιο θα κάνουν και φέτος.

Υ.Γ2. Οι ευρωπαϊκές νύχτες μεγαλώνουν μια ομάδα, όμως, περισσότερο και από αυτό, ένα κλαμπ μεγαλώνει όταν διαχειρίζεται το ίδιο καλά τις επιτυχίες και τις αποτυχίες. Με υπομονή και χαμηλά το κεφάλι θα φτάσουμε εκεί όπου ονειρευόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ