Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Ο ΟΦΗ, διέλυσε με 3-1 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!

Ο ΟΦΗ έκανε… παρέλαση στο ΟΑΚΑ κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (3-1) τον Παναθηναϊκό!

Τεράστιο διπλό για τον ΟΦΗ, που είχε δείξει και στην πρεμιέρα πως πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που δεν πρόκειται να… παραδίδεται εύκολα. Οι Κρητικοί, κόντρα σε μια ομάδα που θύμιζε μόνο στις φανέλες Παναθηναϊκό, όχι απλά δεν παραδόθηκαν αλλά έπαιξαν εξαιρετικά και πανηγύρισαν μια τεράστια νίκη.

Κορυφαίος του ματς ο Μάνος που πέτυχε δυο γκολ κι έδωσε την ασίστ στον Τσιλιανίδη για το τρίτο, τραγικός ο Παναθηναϊκός που αποδοκιμάστηκε πάρα πολύ έντονα από τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ.

Οι Κρήτες «προειδοποίησαν» στο 7ο λεπτό, όταν ο Ναμπί με «κεραυνό» έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Διούδη, που είχε βάλει το χέρι του και της άλλαξε πορεία. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μάνος, ο οποίος με δύο γκολ, στο 33ο και 49ο λεπτό, έδωσε σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Γιώργου Σίμου, ενώ στο ενδιάμεσο (43΄) είχε ακυρωθεί γκολ του Γιαννούλη, ως επιθετικό φάουλ. Στο 58΄ ο Τσιλιανίδης έγραψε το 0-3 ύστερα από λάθος των Μπουζούκη - Νούνες, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84΄ ο Μακέντα με πέναλτι, που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μαρινάκη στον Περέα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Νούνες (60΄ Μολό), Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (46΄ Μπουζούκη), Κολοβός (70΄ Περέα), Μακέντα.
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Γιαννούλης (78΄ Μπράουν), Νάστος, Τσιλιανίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Νέιρα, Ναμπί (86΄ Σακόρ), Σεμέδο, Μάνος (90΄ Φιγκεϊρέδο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ