Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Από το κακό στο χειρότερο ο Άρης έχασε από τον... Μπέο Βόλου!

Ο δήμαρχος Βόλου είναι μεγάλη μπαλαδόφατσα και αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε όλοι! Η νέα ομάδα που δημιούργησε ο Μπέος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ανέβηκε στη Super League 1 και... γαζώνει τις ομάδες της! Δύο νίκες σε αντίστοιχες αγωνιστικές με την έναρξη του πρωταθλήματος. Μετά τον Πανιώνιο που νίκησε στη Ν. Σμύρνη, "θύμα" του αυτή τη φορά ήταν ο Άρης, στο Πανθεσσαλικό.

Αντίθετα η ομάδα της Θεσσαλονίκης πελαγοδρομεί με μια ισοπαλία στο "Βικελίδης" με τον ΟΦΗ και ήττα με 1-0 από τον Βόλο, απόψε.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε με πέναλτι στο 55’ ο Έρικ Γέντρισεκ.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, φάσεις κι εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Θανάση Γκαραβέλη, να πραγματοποιεί σημαντικές αποκρούσεις.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε παραγωγή αλλά φανέρωσε για άλλη μια φορά το μεγάλο πρόβλημα που έχει στο σκοράρισμα, ενώ ήταν κι άτυχη, καθώς στο 82΄ ο Ντιγκινί «σημάδεψε» το δοκάρι του Βόλου. Να σημειώσουμε ότι στο πρώτο ημίχρονο έκανε σημαντικές επεμβάσεις και ο Κουέστα που κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Κίτρινες κάρτες: Σάσα

Κόκκινες κάρτες: -

Bόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ (81' Μάντζης), Μυστακίδης (63' Ηλιόπουλος), Γέντρισεκ (71' Μαξ).

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Μαντσίνι (59' Λάρσον), Φετφατζίδης (80' Μπρούνο Γκάμα), Ιντέγε (65' Μαρτίνες).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ