Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Μοιάζει απίστευτο: Η Μαντόνα συζητάει για τη Eurovision!

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της eurovision το 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ. Φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης της χώρας θέλουν να κάνουν αυτόν τον διαγωνισμό αξέχαστο στα χρονικά του θεσμού και ανεβάζουν τον πήχη πιο ψηλά κι από τον ουρανό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ διεθνών Μέσων αυτή την περίοδο οι ιθύνοντες διαπραγματεύονται την εμφάνιση της βασίλισσας της ποπ με τους εκπροσώπους της, ώστε να εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision.

Στην εκπομπή "Στη φωλιά των ΚουΚου", αναφέρθηκε από τον συνεργάτη Γιάννη Πουλόπουλο, γνωστό για την εμπειρία του και την αγάπη του στο θεσμό ότι η Μαντόνα βλέπει αρχικά πολύ θετικά αυτή την πρόταση. Βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο ότι ο μάνταζερ της είναι Ισραηλινός. Από την άλλη είναι κι ένας τρόπος να επανεμφανιστεί μετά από 4 χρόνια απουσίας και να συζητηθεί σε όλο τον πλανήτη και τους ανθρώπους που λατρεύουν τη μουσική.

Αυτό το οποίο θα κρίνει το αποτέλεσμα των συζητήσεων δεν είναι άλλο από τα οικονομικά. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, οι Ισραηλινοί είανι πολύ δεκτικοί στο να ξεπεράσουν οποιοδήποτε όριο οικονομικό είχαν  βάλει, ώστε να αποκτήσουν τη Μαντόνα και να ανέβει στη σκηνή της διοργάνωσής  τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ