Είναι ένα πιάτο που δεν χρειάζεται συστάσεις. Εδώ θέλει πολύ τυρί μέσα στον κιμά.
Υλικά
Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι-κατσαρόλα ροδίστε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο ελαιόλαδο
Προσθέστε τον κιμά και ροδίστε για 5 λεπτά, σε μεσαία φωτιά
Προσθέστε το φύλλο δάφνης, την κανέλα, αλάτι, πιπέρι και το κρασί
Αναμείξτε καλά
Προσθέστε την σάλτσα πουμαρό, αναμείξτε, προσθέστε 2 ποτηράκια ζεστό νερό και σκεπάστε να βράσει για 1-1,5 ώρα
Στο μεταξύ βράστε τα μακαρόνια, σουρώστε
Οταν ο κιμάς είναι έτοιμος, ρίξτε τα μαζί με 1 φλυτζάνι τυρί και αναμείξτε
Προσθέστε τυρί τριμμένο και μαϊντανό και από πάνω!
Υλικά
- 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο (κομμένο μια φορά)
- 1 πακέτο βίδες
- 1 κουτί σάλτσα πουμαρό
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 1 φύλλο δάφνης, 1 ξυλάκι κανέλα, 1 πρέζα σκόνη κανέλα, αλάτι και πιπέρι
- 1 κρεμμύδι μεγάλο + 3 σκελίδες σκόρδο
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1,5 φλυτζάνι τριμμένο τυρί
- Μισό ματσάκι μαϊντανό
Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι-κατσαρόλα ροδίστε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο ελαιόλαδο
Προσθέστε τον κιμά και ροδίστε για 5 λεπτά, σε μεσαία φωτιά
Προσθέστε το φύλλο δάφνης, την κανέλα, αλάτι, πιπέρι και το κρασί
Αναμείξτε καλά
Προσθέστε την σάλτσα πουμαρό, αναμείξτε, προσθέστε 2 ποτηράκια ζεστό νερό και σκεπάστε να βράσει για 1-1,5 ώρα
Στο μεταξύ βράστε τα μακαρόνια, σουρώστε
Οταν ο κιμάς είναι έτοιμος, ρίξτε τα μαζί με 1 φλυτζάνι τυρί και αναμείξτε
Προσθέστε τυρί τριμμένο και μαϊντανό και από πάνω!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ