Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ψάχνουν νταντά-προπονητή που θα βοηθήσει τα παιδιά τους να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές

Ένα εύπορο ζευγάρι από το Μπαρνέτ, στο βόρειο Λονδίνο, αναζητά τον κατάλληλο άνθρωπο που θα αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών του. Προσφέρει μάλιστα και ιδιαίτερα υψηλή αμοιβή που ανέρχεται στα 85.000 ευρώ το χρόνο.

Υπάρχει όμως μια βασική προϋπόθεση: το εν λόγω άτομο, άνδρας ή γυναίκα, θα πρέπει να είναι προπονητής, πρώην ή νυν, με πείρα στη φροντίδα παιδιών, ώστε να βοηθήσει τα δυο τους αγόρια ηλικίας 8 και 10 ετών, να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές!

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δίωρες προπονήσεις μετά το σχολείο τρεις φορές της εβδομάδα, καθώς και η φοίτηση τους σε σχολή ποδοσφαίρου για τρεις εβδομάδες το καλοκαίρι.

«Γνωρίζουμε ότι όσο νωρίτερα ξεκινήσουν να παίζουν ποδόσφαιρο σοβαρά, τόσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητές τους να τα καταφέρουν», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα των παιδιών στην αγγελία χρησιμοποιώντας μόνο το μικρό της όνομα, Rachel. Όπως λέει, εκείνη και ο άνδρας της διανύουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους και εργάζονται εδώ και 20 χρόνια «σε βαρετές εταιρικές θέσεις που δεν απολαμβάνουν». Ο σύζυγός της, όπως λέει, ήταν ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αλλά παράτησε το ποδόσφαιρο για να αφοσιωθεί στις σπουδές.

«Το να κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει είναι μια θέση στην οποία δεν θα θέλαμε να βρεθούν ποτέ τα παιδιά μας. Είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε τα πάντα για να βεβαιωθούμε ότι θα μπορέσουν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Και τα δύο αγόρια μας ονειρεύονται να παίξουν ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο και γι' αυτό θέλουμε να τους δώσουμε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να τα καταφέρουν».

Η αγγελία δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Childcare.co.uk, με τον δημιουργό της Richard Conway να σχολιάζει: «Νομίζω ότι είναι φανταστικό. Ίσως μια μέρα δούμε ένα από τα αγόρια με τα χρώματα της Εθνικής Αγγλίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ