Το άλειμμα μπισκότου δεν είναι τίποτα άλλο από θρυμματισμένα μπισκότα, χτυπημένα με λίγο γάλα, βούτυρο και ζάχαρη. Δίνει υπέροχη γεύση στα γλυκά μας, αλλά τρώγεται και σκέτο πάνω σε μια φρυγανιά.
Χτυπάμε 125γρ. μπισκότα κανέλας µε 25γρ. ζάχαρη καστανή σε μούλτι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε 100ml γάλα εβαπορέ και χτυπάμε για 1 λεπτό. Τέλος, προσθέτουμε 10γρ. βούτυρο ανάλατο μαλακό, 1 κουτ. γλυκού χυµό λεμονιού και ¼ κουτ. γλυκού κανέλα, χτυπώντας για 30 δευτερόλεπτα επιπλέον. Διατηρούμε σε αποστειρωμένο βαζάκι στο ψυγείο, για 1 εβδομάδα.
Χτυπάμε 125γρ. μπισκότα κανέλας µε 25γρ. ζάχαρη καστανή σε μούλτι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε 100ml γάλα εβαπορέ και χτυπάμε για 1 λεπτό. Τέλος, προσθέτουμε 10γρ. βούτυρο ανάλατο μαλακό, 1 κουτ. γλυκού χυµό λεμονιού και ¼ κουτ. γλυκού κανέλα, χτυπώντας για 30 δευτερόλεπτα επιπλέον. Διατηρούμε σε αποστειρωμένο βαζάκι στο ψυγείο, για 1 εβδομάδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ