Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να είναι έτσι ακριβώς όπως η Κρίστι Μπρίνκλεϊ στα 65;

Κρίστι Μπρίνκλεϊ έχει γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο του μόντελινγκ, όταν πόζαρε για πρώτη φορά στο Sports Illustrated τη δεκαετία του 70. Έκτοτε η πορεία της στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο την απογείωσε στις πρώτες θέσεις των πιο σέξυ γυναικών στα 80ς.

Έχει κάνει δεκάδες εξώφυλλα σε διάσημα περιοδικά ανδρικά και μη όπως το Glamour,το Cosmopolitan, το Bazaar , το Playboy, το Men’s Health, Το 1985 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Μπιλ Τζόελ, ο οποίος είναι ο πατέρας της πρώτης της κόρης Αλέξα. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο 8 χρόνια αργότερα. Το τελευταίο της shooting ήταν το 2017, όταν είνε κλείσει τα 63 όπου πόζαρε με μαγιό στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated, δίπλα στις δύο της κόρες – Σέιλορ Μπρίνκλεϊ Κουκ και Αλέξα Ρέι Τζόελ.


Η ίδια έχει σχολιάσει σψχτικά με την ηλικία της «Όταν έκλεισα τα 30, πίστευα ότι ήταν η τελευταία φορά που πόζαρα με μπικίνι». Όπως αποδείχθηκε τελικά, η Κρίστι διαψεύσθηκε


@splashnews.com

Υστερα από τρία παιδιά, τέσσερις συζύγους και μια δύσκολη δεκαετία, η Κρίστι δείχνει μια χαρά. Πώς το πετυχαίνει; Η Μπρίνκλεϊ είναι σαφής: «Στην ηλικία μου, μπορώ πια να κάνω ακριβώς αυτό που αισθάνομαι».

Αειθαλής με όλη τη σημασία της λέξης η διάσημη καλλονή, πρώην σύζυγος του Μπίλι Τζόελ, εμφανίστηκε εχθές στην αμερικάνικη εκπομπή Today show και μίλησε για τη συμμετοχή της στο reality, American Beauty Star. Και για άλλη μια φορά άφησε άφωνη τη μισή Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ