Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Μοναδική και ομόφωνη επιλογή από την αρμόδια Επιτροπή της Ν.Δ., η υποψηφιότητα της Δήμητρας Τσανάκα στην Καβάλα

Αδιαμφισβήτητη είναι η πληροφόρηση που έχουμε απ’ ευθείας από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας  στην Αθήνα, που διαψεύδουν όλα τα σενάρια που είχαν σκαρφιστεί κάποιοι προκειμένου να δημιουργήσουν πρόβλημα, στα ψηφοδέλτια των αυτοδιοικητικών εκλογών της Καβάλας.
Όλο το προηγούμενο διάστημα η εφημερίδα μας έγραφε πως η Δήμητρα Τσανάκα, στις ερχόμενες εκλογές θα κάνει περίπατο, αφού ο μόνος αντίπαλός της είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος που την ακολουθεί με πολύ μεγάλη διαφορά.

Κάποια γνωστά σε μας κέντρα, είχαν διαρρεύσει ότι στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα, γίνεται προσπάθεια να σχηματιστεί και δεύτερο ψηφοδέλτιο, εμπλέκοντας μάλιστα και επώνυμους νεοδημοκράτες, οι οποίοι οργισμένοι έσπευσαν να διαψεύσουν πως έχουν σχέση με κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες συγκροτήθηκε ήδη στη Νέα Δημοκρατία στην Αθήνα και πραγματοποιεί συσκέψεις Επιτροπή για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με επικεφαλής τον Νικήτα Κακλαμάνη. Τις προηγούμενες μέρες εξέτασε την περίπτωση του Δήμου Καβάλας και ομόφωνη ήταν η απόφαση να υποστηριχθεί η σημερινή Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα.


Περισσότερα για την Καβάλα, στο k-tipos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ