Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Superleague: Αυτή είναι η νέα μπάλα του πρωταθλήματος, που η κλήρωσή του... αναβλήθηκε

Η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της σεζόν 2018-19 παραμένει άγνωστη, μιας κι ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί η κλήρωση. Ωστόσο, η Superleague παρουσίασε τη νέα μπάλα.

Τη μπάλα του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2018-19 παρουσίασε η Superleague. Πρόκειται για την Telstar Mechta, η οποία αποκαλύφθηκε στη νοκ άουτ φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το όνομα της, Mechta, μεταφράζεται ως «όνειρο» ή «φιλοδοξία» στα ρώσικα και η μπάλα είναι κατασκευασμένη από τα ίδια υλικά όπως η Telstar 18 που χρησιμοποιήθηκε στη φάση των ομίλων.

Η ανακοίνωση της Superleague

– Η επίσημη μπάλα Telstar Mechta που αποκαλύφθηκε στη Knock-Out φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018, παρουσιάζεται για το Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή 2018-2019

– Το νέο κόκκινο σχεδιαστικό μοτίβο είναι ιδανικό για το γήπεδο όπου ο ανταγωνισμός αυξάνεται με κάθε αγώνα –

Με την έναρξη του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή για τη σεζόν 2018-2019, η adidas παρουσιάζει τη νέα επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος. Το έντονο κόκκινο σχεδιαστικό μοτίβο της Telstar Mechta είναι εμπνευσμένο από τα χρώματα της χώρας που φιλοξένησε το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και από τον παλμό και την ένταση τόσο των παικτών εντός γηπέδου, όσο και των φιλάθλων.

Το όνομα της, Mechta, μεταφράζεται ως «όνειρο» ή «φιλοδοξία» στα Ρώσικα και η μπάλα είναι κατασκευασμένη από τα ίδια υλικά όπως η Telstar 18 που χρησιμοποιήθηκε στη φάση των ομίλων, αλλά είναι ειδικά προσαρμοσμένη για την υψηλή ένταση που επικράτησε στη Knock-Out φάση του 2018 FIFA World Cup™.

Η ολοκαίνουργια Telstar Mechta διατηρεί τα καλύτερα χαρακτηριστικά της “Brazuca” της επίσημης μπάλας του Παγκοσμίου Κυπέλου 2014 και ενισχύεται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες της adidas για να εκτοξεύσει την απόδοση μέσα στο γήπεδο. Η μπάλα έχει δοκιμαστεί βάσει των απαιτητικών αναγκών των καλύτερων παικτών παγκοσμίως, ενώ παράλληλα έχει κατασκευαστεί με τις τελευταίες τεχνολογίες για να μεγιστοποιήσει την απόδοσή της.

Σε μια εξελιγμένη εκδοχή από τις Επίσημες Μπάλες Αγώνων του παρελθόντος, με μία νέα επιφάνεια που χαρακτηρίζεται από μεταλλικό print και γραφιστικά εφέ, σχεδιασμένα να προσφέρουν απόδοση και αντοχή τόσο στο γήπεδο όσο και στο δρόμο, η βιωσιμότητα της Telstar Mechta όσο και της Telstar 18 ήταν προτεραιότητα της adidas, με χαρακτηριστικά που συμπεριλαμβάνουν ανακυκλώσιμα υλικά backing και συσκευασίας.

Η Telstar Mechta και η Telstar 18 διαθέτουν ενσωματωμένο το NFC chip καταστώντας τες τις πιο καινοτόμες μπάλες της adidas μέχρι σήμερα. Το chip επιτρέπει στους καταναλωτές να αλληλεπιδρούν με τη μπάλα μέσω του smartphone τους. Σε κάθε interaction, η μπάλα παράγει ένα μοναδικό κωδικό, ξεκλειδώνοντας αποκλειστικό περιεχόμενο και πληροφορίες για τον χρήστη.Η Telstar Mechta είναι διαθέσιμη στα adidas Stores, σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών, αλλά και online στο www.adidas.gr/football.Δεν τα βρήκαν

Η κλήρωση της Superleague αναβλήθηκε για την Πέμπτη 9 Αυγούστου, μιας κι οι ομάδες δεν τα βρήκαν σε κανένα σημείο για την προκήρυξη του πρωταθλήματος.
Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Superleague, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (30/7), αναβλήθηκε. Οι ομάδες δεν μπόρεσαν να τα βρουν σε κανένα σημείο για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα η Λίγκα να μην προχωρήσει στην υπογραφή της.

Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι αυτό με τους τηλεοπτικά «άστεγους», οι οποίοι δεν πρόκειται να συμφωνήσουν, αν δεν βρεθεί λύση. Οι 7 ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων κι ο Παναθηναϊκός, δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτικό συμβόλαιο, με αποτέλεσμα η έναρξη του πρωταθλήματος να βρίσκεται στον… αέρα.

Η κλήρωση αναβλήθηκε για την Πέμπτη 9 Αυγούστου. Μέχρι τότε, όλοι ελπίζουν πως θα βρεθεί λύση και δεν θα υπάρξει νέα αναβολή.

«Στόχος είναι να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στην συμφωνημένη ημερομηνία, δηλαδή 25 Αυγούστου. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια για αυτό», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Superleague, Βαγγέλης Μπαταγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ