Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Στις 9 Αυγούστου η κρίσιμη συνεδρίαση της Super League για την έναρξη του πρωταθλήματος

Η 9η Αυγούστου είναι η -επόμενη- κρίσιμη ημερομηνία για το νέο πρωτάθλημα της Super League, καθώς για εκείνη την ημέρα και ώρα 12:00 προγραμματίστηκε η διεξαγωγή της έκτακτης γενικής συνέλευσης, όπου θα πρέπει να εγκριθεί η προκήρυξη για την αγωνιστική σεζόν 2018-19.

Εφόσον υπάρξει συμφωνία απ' όλες τις ΠΑΕ (και κυρίως από αυτές που δεν έχουν μέχρι σήμερα τηλεοπτικό συμβόλαιο) και υπογραφεί η προκήρυξη, θα ακολουθήσει (στις 13:00) η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, όπου θα εγκριθεί το συνοπτικό πρόγραμμα και θα καθοριστούν τα διαδικαστικά της κλήρωσης (κλειδάριθμοι κλπ.) και θα ακολουθήσει η διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος.

Πρέπει να τονιστεί ότι, στη σχετική ανακοίνωση της Super League, γίνεται μνεία για επαναληπτική Γ.Σ., τη Δευτέρα 13/8 και, αν χρειαστεί, την Πέμπτη 16/8, εφόσον δεν υπάρξει απαρτία στις 9/8. Ουσιαστικά, η πρόβλεψη αυτή αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναβληθεί εκ νέου η κλήρωση του πρωταθλήματος, αφού απαραίτητη προϋπόθεση για τη διενέργειά της είναι να έχει εγκριθεί και υπογραφεί η προκήρυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ