Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Νικολέττα Ράλλη: Είμαι μόνη πάνω από ένα χρόνο

Τι λέει η Νικολέττα Ράλλη για το on air φλερτ που δέχτηκε από καλεσμένο της

H Νικολέττα Ράλλη είναι μια από τις πιο καυτές και όμορφες παρουσίες της τηλεόρασης το φετινό καλοκαίρι. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Ant1, «Καλοκαίρι μαζί στις 10» μίλησε στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο on air φλερτ που δέχτηκε από τον παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη. Η Νικολέττα ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά της δεν είναι οι έρωτες αλλά η δουλειά της.

- Σε μια από τις πρώτες εκπομπές φιλοξενήσατε τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος σε φλέρταρε στον αέρα. Υπήρξε συνέχεια όταν έσβησαν οι κάμερες;
Όχι. Απλώς δεν με είχε ξαναδεί από κοντά και ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω. Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν ένας από τους καλύτερους προσκεκλημένους που είχαμε, αλλά δεν συνέβη τίποτα μεταξύ μας. Δεν σου κρύβω, βέβαια, ότι εντυπωσιάστηκα κι εγώ μαζί του, γιατί ανήκει στη νέα γενιά παρουσιαστών, που είναι ο εαυτός τους, κι αυτό μου αρέσει πολύ.

- Θα μπορούσες να δεις ερωτικά τον Γιώργο Μαυρίδη;
Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που δεν σκέφτομαι ούτε καν να φλερτάρω. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά στο τέλος θα το ξεχάσω το άθλημα, γιατί ό,τι αφήνεις, σε αφήνει! Μου δόθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με το «Καλοκαίρι μαζί» και θέλω να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με επέλεξαν.

- Πόσο καιρό είσαι μόνη σου;
Είμαι αρκετό καιρό single. Έχω πάνω από χρόνο να είμαι σε σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ